sopra steria

Prosjektet «Er du sikker?» skal sikre barn og unge på nett

Da Cathrine Singstad (35) så at det var et hull i den digitale sikkerhetsopplæringen for barn og unge i Norge, bestemte hun seg for å ta saken i egne hender. Nå er... Les mer »
sopra storia

Automatiserer foreldrepengene: Vinner digitaliseringspris

Mange av søknadene NAV mottar om foreldrepenger, røres aldri av menneskehender. Den gigantiske papirmøllen har blitt erstattet av automatiske saksbehandlere. – Vi ligger an til å knuse effektmålene våre, utbryter en fornøyd... Les mer »
sopra storia

Ny teoriprøve skal gi bedre sjåfører

I disse dager jobber Statens vegvesen og Sopra Steria med å utvikle et nytt teorisystem for alle slags førerkort. Målet er å sikre at de som tar teoriprøven faktisk kan det de... Les mer »
sopra steria

Digitalisering i fjøset

Enda sunnere, roligere dyr og mer effektiv gårdsdrift. Det er noen av fruktene av den store landbruksdigitaliseringen i Norge. På fjøset ser det ut som det alltid har gjort. Lukta er lik... Les mer »
sopra storia

Tar digital kontroll over 50 millioner norske flyreiser

Ved hjelp av en app digitaliseres alle flytårn i Norge. All dokumentasjonen flygelederne i tårnet trenger ligger nå i en iPad. – Vi har sittet altfor lenge i et 1990-vakuum. Nå er... Les mer »
sopra steria

Sopra Steria er klimaleder for andre år på rad

Konsulentselskapet Sopra Steria har for andre år på rad kommet med på klimatopplisten til den grønne stiftelsen Carbon Disclosure Project (CDP). Hvert år kontrollerer britiske CDP klimaregnskapet til tusenvis av bedrifter. Disse rangeres... Les mer »
pressenytt

Skal hjelpe kidsa å bli sikrere på nett

Et nytt samarbeidsprosjekt skal hjelpe 10-13-åringer med å ta bedre og tryggere valg på nett, uten å være belærende. Programmet «Er du sikker?» ble lanseri under Safer Internet Day i dag på... Les mer »