posten nett

Experis: – Behovet for kompetanseheving innen IT øker med optimismen i arbeidsmarkedet

Arbeidsmarkedet er mer optimistisk enn på åtte år. Det betyr mer kniving om å rekruttere kompetente IT-arbeidere. Bemanningsutsiktene er sterkere enn på lenge. 13 prosent av bedriftsledere sier at de planlegger å... Les mer »
experis

Experis: De tre mest ettertraktede ingeniørutdanningene

Norsk arbeidsliv etterspør stadig flere ingeniører. Bjørn Bjørnsen, direktør for engineering i Experis, mener tre retninger er spesielt populære. Etterspørselen etter ingeniører er på vei oppover viser årets tall fra NITO. NAVs... Les mer »
forbrukslån

Norsk bank-og finanssektor spår største oppbemanning på tre år

Digitalisering og robotisering bremser ikke ansettelsestakten i finansnæringen. Myten om bransjens død er sterkt overdrevet, sier Pål Zubi, divisjonsdirektør for Experis Finance i konsulentselskapet Experis. Ifølge arbeidsmarkedsbarometeret for tredje kvartal er det kun... Les mer »
experis

Experis vant stor rammeavtale om digitalisering av NAV

Experis vant stor rammeavtale med NAV, og skal i samarbeid med Accenture levere spesialistkompetanse til digitaliseringen av NAV. Tjenestene NAV yter for samfunnet skal bli enklere, mer brukervennlige og mer moderne. Blant annet... Les mer »
data program web

Experis bygger egen avdeling for cybersikkerhet

Markedet for informasjonssikring er i sterk vekst, og tilgangen på sikkerhetseksperter er en utfordring. Nå etablerer Experis Ciber egen avdeling for cybersikkerhet for å bistå små og store norske virksomheter. – Jeg... Les mer »
experis

Ny rapport: Slik unngår du feilansettelser

Feilansettelser er en stor utfordring for norske ledere, viser en ny undersøkelse fra konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis som ble presentert under ManpowerGroup Forum. Her er råd til hvordan din virksomhet kan spare... Les mer »
experis it

Et mangfold av muligheter for kvinner i IT-bransjen

Selv om IT-bransjen fortsatt er mannsdominert er kvinneandelen økende. Ifølge tall fra Samordna opptak hadde 24 prosent kvinner IKT-fag som førstevalg i 2018, en økning på 16 prosent over fem år. For... Les mer »
Experis Academy

Får endelig IT-kompetansen og arbeidserfaringen bedriftene ser etter

Etter vellykket gjennomføring av det første året med Experis Academy er nå det andre kullet klare for et dypdykk i IT-faget. To av deltakerne er allerede utdannet innen IT, men fikk raskt... Les mer »
Experis Executive

Experis Executive i medvind

I 2018 økte Experis Executive omsetningen med mer enn 15% og tok nye markedsandeler. Direktør for Experis Executive, Ingjerd Birkelund, tror de kan gjenta prestasjonen i 2019. I løpet av 2018 utførte... Les mer »
team arbeidsplass

Experis: Fire av ti selskaper gjorde feilansettelser i fjor

Norske ledere innrømmer at de burde gjort mer for å unngå feilansettelser. For lite tid brukt på rekruttering og dårlig oppfølging av nyansatte er de største syndene, viser en ny rapport fra... Les mer »