forbrukslån

Norsk bank-og finanssektor spår største oppbemanning på tre år

Digitalisering og robotisering bremser ikke ansettelsestakten i finansnæringen. Myten om bransjens død er sterkt overdrevet, sier Pål Zubi, divisjonsdirektør for Experis Finance i konsulentselskapet Experis. Ifølge arbeidsmarkedsbarometeret for tredje kvartal er det kun... Les mer »
experis

Experis vant stor rammeavtale om digitalisering av NAV

Experis vant stor rammeavtale med NAV, og skal i samarbeid med Accenture levere spesialistkompetanse til digitaliseringen av NAV. Tjenestene NAV yter for samfunnet skal bli enklere, mer brukervennlige og mer moderne. Blant annet... Les mer »
data program web

Experis bygger egen avdeling for cybersikkerhet

Markedet for informasjonssikring er i sterk vekst, og tilgangen på sikkerhetseksperter er en utfordring. Nå etablerer Experis Ciber egen avdeling for cybersikkerhet for å bistå små og store norske virksomheter. – Jeg... Les mer »
experis

Ny rapport: Slik unngår du feilansettelser

Feilansettelser er en stor utfordring for norske ledere, viser en ny undersøkelse fra konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis som ble presentert under ManpowerGroup Forum. Her er råd til hvordan din virksomhet kan spare... Les mer »
experis it

Et mangfold av muligheter for kvinner i IT-bransjen

Selv om IT-bransjen fortsatt er mannsdominert er kvinneandelen økende. Ifølge tall fra Samordna opptak hadde 24 prosent kvinner IKT-fag som førstevalg i 2018, en økning på 16 prosent over fem år. For... Les mer »
Experis Academy

Får endelig IT-kompetansen og arbeidserfaringen bedriftene ser etter

Etter vellykket gjennomføring av det første året med Experis Academy er nå det andre kullet klare for et dypdykk i IT-faget. To av deltakerne er allerede utdannet innen IT, men fikk raskt... Les mer »
Experis Executive

Experis Executive i medvind

I 2018 økte Experis Executive omsetningen med mer enn 15% og tok nye markedsandeler. Direktør for Experis Executive, Ingjerd Birkelund, tror de kan gjenta prestasjonen i 2019. I løpet av 2018 utførte... Les mer »
team arbeidsplass

Experis: Fire av ti selskaper gjorde feilansettelser i fjor

Norske ledere innrømmer at de burde gjort mer for å unngå feilansettelser. For lite tid brukt på rekruttering og dårlig oppfølging av nyansatte er de største syndene, viser en ny rapport fra... Les mer »
team arbeidsplass

Experis: Hold på talentene med tydelige interne karriereveier

ManpowerGroup inviterte eksperter fra næringsliv og akademia til en prat om hvordan virksomheter kan holde på verdifulle medarbeidere over tid. Her er rådene din virksomhet bør følge. Tema for ManpowerGroup Forum 12.... Les mer »
experis

Experis: Oppbemanning skaper hodebry for selskapene i olje- og gasssektoren

Optimismen i arbeidsmarkedet på Sør- og Vestlandet fortsetter, støttet av økt aktivitet i olje og gassektoren. – Nå gjelder det å finne folk til å gjøre jobbene, sier regiondirektør Kenneth Kallestad i... Les mer »