Unloc og Norgeseliten inngår nasjonalt samarbeid om appstyrte dører

norgeseliten

Unloc har utviklet en løsning som lar kunden bruke mobiltelefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler like enkelt som det er å sende en tekstmelding.

Nå inngår de et nasjonalt samarbeid med den landsdekkende elektrikerkjeden Norgeseliten om salg og distribusjon av løsningen. Unlocs kompatible smarte låsene skal distribueres gjennom elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co as, og samarbeidet omfatter både privat- og bedriftsmarkedet.

Digitalisering av nøkler er fremtiden, og Unloc møter stor interesse i markedet. For å lykkes er det likevel avgjørende for Unloc å tilknytte seg de dyktigste samarbeidspartnerne. Norgeseliten vil derfor fungere både som installatør av de digitale låsene og som distributør av Unlocs løsninger.

Les også:  Engelske lydbøker øker

For Norgeseliten er avtalen tilsvarende viktig ettersom den vil gi medlemsbedriftene flere oppdrag, samtidig som de kan tilby en ny, unik og verdiøkende tjeneste som kundene i stadig større grad etterspør. I tillegg er Norgeseliten opptatt av å kontinuerlig følge med på hva som skjer i markedet når det gjelder nye digitale løsninger.

Salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, uttaler følgende i forbindelse med avtalen; 

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele en digital nøkkel med familiemedlemmer, håndverkeren og budbilsjåføren, like enkelt som det er å sende en tekstmelding. Unloc er derfor veldig fornøyd med å ha inngått en strategisk viktig samarbeidsavtale med Norgeseliten som kan hjelpe oss med akkurat dette. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for økt utbredelse av våre løsninger. Samtidig får Norgeseliten en spennende verdiøkende løsning inn i sitt tjenestesortiment, avslutter Skog Jenssen.

Les også:  Engelske lydbøker øker

Kjedeleder Fred Martin Langøy i Norgeseliten er overbevist om at samarbeidet med Unloc bygger opp under satsingen på å tilby smarte løsninger som forenkler kundenes hverdag.

– Gjennom samarbeidet med Unloc får kundene enklere tilgang på et spennende og forholdsvis nytt produkt, og kjedens medlemmer får oppdrag innen et raskt voksende forretningsområde. Smarthus er et viktig satsingsområde, og da er det avgjørende å være med i alle deler av utviklingen. Slik holder våre medlemmer seg fullt oppdatert og er kompetente på montering så vel som kunderådgivning knyttet til de ulike løsningene, som for eksempel den fremtidsrettede digitale plattformen til Unloc for digital nøkkeldeling og døråpning, forteller han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.