UFC bekrefter: Jack Hermansson er klar for kamp i Las Vegas 5. desember

viaplay

Etter mange spekulasjoner er det endelig bekreftet. Norges beste MMA-utøver, Jack Hermansson, går kamp i Las Vegas 5. desember. Hermansson vs. Holland sendes direkte og eksklusivt på strømmetjenesten Viaplay i Norden.

Jack «The Joker» Hermansson har etter hvert fått en imponerende statistikk i verdens tøffeste kampsport, MMA. Han står med 21 seire og fem tap, og har hele åtte seire i UFC.

Nå skal han i aksjon mot amerikanske Kevin Holland under «UFC Fight Night» i Las Vegas natt til 6. desember norsk tid. Hermansson er storfavoritt til å gå seirende ut av den kommende kampen, men han er klar på at han skal slå hvem som helst i jakten på tittelen.

– Det er ingen selvfølge å kunne jobbe i disse dager, så jeg føler meg heldig. Jeg er i knallform og synes at det er bortkastet å sitte på gjerdet og ikke dra nytte av den gode formen jeg er i. Jeg har lyst til å være relevant for UFC, for fansen og for meg selv, sier Hermansson.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

For Norges største MMA-stjerne er den store drømmen å bli verdensmester i mellomvekt-klassen, og ifølge ham selv er han ikke langt unna.

– Alle som er ranket over meg har allerede blitt slått av mesteren. Jeg er veldig nærme en tittelkamp, sannsynligvis bare en eller to kamper unna. I løpet av ett år er jeg champion, gliser Hermansson.

Til tross for at samfunnet den siste tiden har stengt mer og mer ned, har «The Joker» klart å holde treningen gående med et noe redusert team rundt seg. Han tror at stilforskjellene taler til hans fordel og at det blir en rask avslutning i første runde.

Les også:  TV 2 Play sender resten av fotball-EM i HDR-kvalitet

– Jeg liker å holde tempoet oppe, mens motstanderen min foretrekker lavere tempo. Jeg matcher han teknisk både stående og på bakken, så jeg har et veldig godt utgangspunkt. Alt kan skje, men jeg ser ikke at jeg kan tape denne kampen. Jeg tar ham i første runde, spår Hermansson.

Programsjef for sport i NENT Group, Christian Ramberg, tror at den oslobosatte fighteren har alt å tape.

Les også:  TV 2 Play sender resten av fotball-EM i HDR-kvalitet

– Dette er en svært farlig kamp hvor Jack møter et spennende og hardtslående prospekt på vei fram. Kevin Holland skal ikke undervurderes. Han har vist seg livsfarlig og er i kjempeform. Vi har dokumentert hele den utrolige reisen til Jack Hermansson og nå står han på terskelen til en tittelkamp. Dette er kampen Jack ikke har råd til å tape, advarer Ramberg.

All dramatikken fra «UFC Fight Night» sendes på strømmetjenesten Viaplay natt til 6. desember. Andreas Lagaard og Kenneth Bergh er kommentatorer. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.