Tror på norsk jubel og Fredriksen-gjennombrudd

comeon

– Vi vet vi kan slå alle, sier håndballandslagets «wonderboy», Elverum-spiller Magnus Fredriksen (21). Den opprinnelige Hokksund-gutten spås å få sitt store gjennombrudd under årets VM i Danmark.

– Dette landslaget fremstår uhyre spennende, med en god miks av rutine og ungdommelig pågangsmot. Norge har med talentfulle unggutter som Fredriksen og Blonz som vi håper får sjansen i mesterskapet. I Sander Sagosen har Norge verdens beste håndballspiller og det er nærliggende å tro at om Sagosen leverer på banen så vil Norge også komme langt, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

ComeOn! Setter fortløpende odds på hvilke herrelandslag i håndball som ligger best an til å vinne VM, og i forkant av mesterskapet holder spillselskapet Norge som en outsider til å bli kronet verdensmester med 15 i vinnerodds.

Spår gjennombrudd for Fredriksen
ComeOn! spår også gjennombrudd for Elverum-spilleren Magnus Fredriksen (21) under årets VM. Akkurat nå kan du spille på at den opprinnelige Hokksund-gutten blir toppscorer i mesterskapet til solide 31.00 i odds.

Les også:  TV 2 Play sender resten av fotball-EM i HDR-kvalitet

– Det som imponerer meg med Fredriksen, er at han i tillegg til å ha stor spilleforståelse og tempo, også virker iskald i hodet. Dette gjør at han kan bli en nyttig spiller for Berge i mesterskapet, sier analytiker Fodnes.

– Det blir et spennende VM, som nesten blir som hjemmebane å regne. For oss betyr det mange norske supportere på tribunen, alt i alt et morsomt VM i vente, sier Fredriksen selv til ComeOn!.

Hva kan vi forvente å se fra Fredriksen i årets VM?

– Dette er mitt første mesterskap og mitt første mesterskap, og jeg må gripe de mulighetene jeg får. Får jeg brukt playmaker-egenskapene og farten min, så kan dette blir et bra mesterskap for min del.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Hvordan ser Norges VM-sjanser ut?

– Vi vet vi kan slå alle. Men vi må slå Danmark og Sverige, noe som kan bli vanskelig. Jeg ser på dette som et mesterskap der mulighetene er veldig store.

Hvilke forberedelser har du gjort for å kunne prestere optimalt i mesterskapet?

– Jeg har trent bra frem mot mesterskapet. Var heldig å spille NM-finale såpass seint som 29 desember, og fikk noen andre håndballøkter i jula i tillegg. Jeg kunne ikke bedt om en bedre oppladning.

Hvordan ser du på at ComeOn! spår at du får ditt definitive gjennombrudd på landslaget i VM?

– Det er alltid morsomt når folk spår sånn. Jeg har vist at jeg har nivået inne, så nå er det bare å gå ut på banen å gjøre som jeg pleier.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Hvilke lag anser du som de største konkurrentene til Norge?

– Det er små marginer som skiller, men jeg ser to lag som i forkant må kunne regnes som sterkest. Danmark, som er meget godt lag og spiller på hjemmebane. Også har vi Spania, EM-mestere som har turneringens beste forsvar.

Norge har sin base i Herning. Lagets første kamp går i Jyske Bank Boxen Arena mot Tunisia 11. januar.

ComeOn!s vinnerodds på Norges herrelandslag i håndball under VM

Norge når semifinalen i VM 2.50

Norge når finalen i VM 5.00

Norge til å bli kronet verdensmester 15.00

Norge til å bli slått ut i gruppespillet 4.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.