The Cure kommer til Norge!

live nation

Legendariske The Cure, med Robert Smith i spissen, kommer tilbake til Norge i 2022! Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur 12. oktober.

Sist gang det engelske rockebandet gjestet samme scene trillet Aftenposten terningkast 6, så denne konserten må du bare få med deg. Billetter er i salg torsdag 9. desember kl. 10.00.

The Cure ble startet i Crawley (Sussex, England), og spilte sitt første show i 1978. De begynte under navnet Easy Cure, som senere ble forkortet og de debuterte med albumet «Three Imaginary Boys». Til dags dato har bandet spilt rundt 1500 konsrter, og flere skal det bli. 

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

The Cure har sluppet 13 studioalbum, en rekke konsertfilmer, noen livealbum, mer enn 40 singler, hitsamlinger, bøker og prydet forsider, for å nevne noe. Alt dette har ført til velfortjent legendestatus for Smith og The Cure. 

Musikken deres har variert mellom melankolsk post-punk, synthpop, drømmepreget psykedelia og sløy gitarpop. Bandet står bak velkjente låter som «Boys Don’t Cry», «A Forest», «The Walk», «Love Cats», «Just Like Heaven», «Lullaby», «Friday I’m In Love», «Close To Me» og mange flere. 

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

The Cure har spilt for utsolgte arenaer og på noen av de største festivalene verden over, og i 2019 ble de innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. 

Sist gang bandet spilte i Oslo Spektrum ga Aftenposten full pott og skrev følgende: «Vi kan vel kalle dem tidløse, flere av The Cures klassikere fra både de gothsvarte albumene og de mer poporienterte, og det føles som å delta på noe helt spesielt i Spektrum i dag. Jeg tviler på at det finnes en eneste publikummer som ikke ville ha mer.»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.