statens vegvesen

Fjord1 starter testing av el-ferjer over Tysfjorden

Fjord1 overtar driften av riksvegferjene over Tysfjorden i Nordland fra i dag, og vil snart ha verdens lengste elektriske ferjesamband. Den nye ferjekontrakten mellom Statens Vegvesen og Fjord1 omfatter både riksveg 827... Les mer »
statens vegvesen

Fra 1. april må du kjøre E6 Bognes – Skarberget for å krysse Tysfjorden

Ferjesambandet rv. 827 Drag-Kjøpsvik stenger i 11 uker fra 1. april. Samme dag åpner sambandet E6 Bognes – Skarberget. Statens Vegvesen og entreprenøren PEAB AS er omtrent halvvegs i ombygging og utbygging... Les mer »
Statens vegvesen

Ferjesambandet E6 Bognes-Skarberget stenges 3. januar 2022

Ferjesambandet E6 Bognes-Skarberget stenges i tre måneder fra og med 3. januar 2022. Det blir omkjøring over sambandet rv. 827 Drag-Kjøpsvik. Statens Vegvesen og entreprenøren PEAB as bygger om de fire ferjeleiene... Les mer »
Statens vegvesen

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen nullutslippsferje

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen når de nye nullutslippsferjene settes i drift neste år. Dermed blir det mulig å kjøre utslippsfritt fra Lindenes til Nordkapp. Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland har signert kontrakt... Les mer »
vann

Hovedplan for vann og avløp i Hamarøy og Tysfjord på høring

Sammenslåingen av Hamarøy kommune og vestre del av Tysfjord kommune byr på nye utfordringer og endringer, også for kommunalteknisk sektor. Flere anlegg, større utstrekning og flere abonnenter gir behov for flere ressurser,... Les mer »
vinter vei

Lastebil i trafikkulykke i Tysfjord

Politiet rapporterer om et trafikkuhell på Drag i Tysfjord natt til torsdag. Det var en lastebil som hadde veltet utfor veien. Det er ikke meldt om personskade eller trafikale problemer på stedet.... Les mer »
fartsgrense

Døde etter trafikkulykke i Tysfjord

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om en trafikkulykke på FV 76 i Molvika i Tysfjord. Det ble raskt klart at det var en alvorlig trafikkulykke og trafikken ble stengt. Nå er det... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Tysfjord

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Molvika i Tysfjord i 15-tiden onsdag. En bil skal ha kjørt i en fjellvegg. Trafikkulykken skal ha skjedd på FV 76. Politiet opplyser at veien... Les mer »
politi

Knivstikking i Tysfjord: To menn arrestert

Politet rapporterer om at to menn skal være involvert i en episode der de to mennene skal ha knivstukket hverandre. Knivstikkingen skjedde natt til lørdag i Drag i Tysfjord. Begge mennene hadde... Les mer »
havn

Foreslår Havneorganisasjon for Hamarøy kommune

I forbindelse med sammenslåingen av Hamarøy kommune og Tysfjords Vestside til ny kommune f.o.m. 2020 er det behov for havneorganisering, ifølge Hamarøy kommune. Status pr. i dag er at Tysfjord kommune har etablert nødvendige... Les mer »