Fra og med 1. juni fases rødt kjøtt ut av menyen på TUIs egne flyvninger. Med rødt kjøtt menes storfekjøtt, svin og lammekjøtt. Initiativet er en del av flere tiltak som iverksettes... Les mer »
TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i... Les mer »
TUIs ferieatlas er her, og tendensen er klar i alle TUIs 13 europeiske markeder – Spania troner øverst på listen over hvor vi reiser denne påsken. Samlet sett er det Spania, Egypt,... Les mer »
Fra og med 1. mai 2019 klimakompenserer TUI ferien for alle sine nordiske gjester som bor på selskapets egeneide hoteller eller flyr med selskapets egne fly. Dette innebærer at utslipp fra reisen... Les mer »
Påsken er tradisjonelt sett høytid for familieferie i fjellet, i år ser det derimot ut til at mange nordmenn bytter ut SWIX ‘en med sandaler og sydenvarme. Tall fra TUI viser en... Les mer »
– Vi som jobber i reiselivsbransjen reiser nok mer enn de fleste, og vi er akkurat like opptatt av gode tilbud som alle andre. Her er noen av våre beste tips for... Les mer »
Tall fra Hovedorganisasjonen Virke viser at stadig flere nordmenn er opptatt av bærekraftige reisealternativer. Reiseoperatøren TUI gjør det nå enklere for norske reisende å velge bærekraftsertifiserte hoteller på sin nettside. Det er... Les mer »
Når reiseåret 2018 går mot slutten kan vi se tilbake på et hektisk reiseår med åpning av nye destinasjoner, nye hoteller over hele verden, tusenvis av nye opplevelser og en historisk hetebølge.... Les mer »
Salget av reisegavekort har steget betydelig de siste fire årene, også i år peker pilene oppover. Tall fra reisearrangøren TUI viser at antall reiseopplevelser som vil ligge under årets juletre er mer... Les mer »
Strålende sol og «afrikavarme» her hjemme gjør ikke at Nordmenn avlyser sydenturen denne sommeren. Tvert i mot, en smak av sommer vekker appetitten på solsikker sommerferie og opplevelser man ikke har her... Les mer »