skoda

ŠKODA lanserer elektrifiserte utgaver av nye OCTAVIA

OCTAVIA RS iV blir den nye toppmodellen i ŠKODAs bestselgerserie, når ŠKODA lanserer en ladbar hybrid-versjon med 245 hk. ŠKODA lanserer også en «norgesutgave» av OCTAVIA iV med 204 hk. – OCTAVIA... Les mer »
ŠKODA

ŠKODA med eksklusiv elbilnyhet for norske kunder

ŠKODAs elektriske familie-SUV lanseres neste år, men allerede før verdenspremieren vises bilen på norsk jord. Norske kunder med forhåndsbestilling kan nå bli de første i verden som får se den produksjonsklare bilen.... Les mer »
ŠKODA

Elbilnyhet ŠKODA VISION iV for norske barnefamilier

ŠKODA bekrefter at deres fullelektriske familiebil, basert på VISION iV, settes i produksjon med hengerfeste og fem seter. Dermed er det meste lagt til rette for norske barnefamilier som enn så lenge... Les mer »
ŠKODA

Nå åpner ŠKODA for salget av SUPERB som ladbar hybrid

I mai lanserte ŠKODA en rekke nyheter under Hockey-VM i Bratislava. Blant annet deres første helelektriske bil, ŠKODA CITIGOe iV, og den populære familiebilen ŠKODA SUPERB som ladbar hybrid, med hele 55... Les mer »
skoda

Nå starter forhåndssalget av ŠKODAs helt nye elektriske familiebil

ŠKODA er i gang med en stor, elektrisk offensiv, og i april åpnet det for forhåndsbestilling av ŠKODAs første helektriske bil, CITIGOe iV, som hadde verdenspremiere i mai. Allerede nå kan du... Les mer »