moelven

Moelven ser muligheter i et mer krevende marked

Moelven Industrier ASA leverte et driftsresultat på NOK 43,6 millioner i tredje kvartal. Det er en nedgang på NOK 86,0 millioner sammenlignet med samme tid i 2018. – Dette kvartalet ble preget... Les mer »
moelven

Moelven tjente over 300 millioner i første halvår

Moelven Industrier ASA har lagt bak seg et solid første halvår, med et driftsresultat på NOK 309,1 millioner. – Mye tyder på at resten av året kan bli mer uforutsigbart, sier konsernsjef... Les mer »
moelven

Slik kan kunstig intelligens gjøre Moelven mer bærekraftig

Ved hjelp av kameraer, mikrofoner og banebrytende teknologi, kan selskapet jobbe enda smartere. Med det tar Moelvens digitale sagbruk et nytt steg inn i fremtiden. – Det har potensiale til å bli... Les mer »
moelven

God start på året for Moelven

Den internasjonale etterspørselen etter trevarer bidrar nok en gang til et sterkt kvartalsresultat i Moelven. Driftsresultatet for årets tre første måneder ble på NOK 140,9 millioner.  Driftsresultatet fra første kvartal er en... Les mer »
moelven

Historiske resultater fra Moelven

Moelven leverte i 2018 sitt beste fjerde kvartal noensinne, og ligger an til et årsresultat som er det nest beste i konsernets historie. Moelven Industrier ASA har et foreløpig årsresultat på NOK... Les mer »
moelven

Første sagbruk i Norge med røntgensortering av tømmer

Hver eneste tømmerstokk skal brukes til det den passer best til og mindre svinn. Det er målet til Moelven Våler AS i Braskereidfoss når sagbruket blir det første i Norge med røntgensortering... Les mer »
moelven

Moelven Byggmodul AS i Moelv varsler nedbemanninger

Moelven Byggmodul AS i Moelv varsler en nedbemanning på opptil 40 årsverk. Årsaken er svak inntjening og manglende konkurransekraft. De ansatte ble informert om dette onsdag ettermiddag. Byggmodulfabrikken i Moelv har gjort... Les mer »
moelven

Magne Vikøren ny kommunikasjonsdirektør i Moelven

Magne Vikøren er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Moelven Industrier ASA og begynner i jobben senest 1. april. Konsernsjef Morten Kristiansen sier at han med glede kan informere om at den tidligere markeds-... Les mer »