bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
skog kart

Nytt turkart for Saltstraumen – Skjerstad – Misvær

Bodø kommune har fått laget et splitter nytt turkart som dekker den sørlige del av kommunen; Saltstraumen – Skjerstad – Misvær. Turkartet sendes denne uka ut til alle husstander som bor innenfor... Les mer »
ambulansebil

Fire personer i trafikkulykke i Misvær

Politiet fikk melding om at en bil har kjørt i grøfta i Misvær ved Bodø i 16-tiden mandag. Fire personer er involvert i trafikkulykken og nødetatene rykket ut til stedet. Alle personene... Les mer »
tak brann

Brann i fjøs på Misvær

Politiet melder at nødetatene rykket ut til en brann i en fjøs / låve i Misvær natt til lørdag i 1-tiden. Det skal ikke ha vært dyr i bygningen. Det var full... Les mer »
politi

Kjørte av veien i Misvær uten førerkort – Mistenkt for ruskjøring

Utrykningspolitiet kom lørdag formiddag over en bil som hadde kjørt av veien i Misvær i Bodø kommune, ifølge NRK. Men det viste seg snart at det var andre problemer. Sjåføren, en mann... Les mer »
fart bil laserkontroll

Laserkontroll i Misvær: 8 fikk fartsbot

Politiet i Bodø gjennomførte lørdag en laserkontroll i Misvær utenfor Bodø. Fartsgrensen på strekningen var 60 km/t. Hele 8 bilførere fikk fartsbot. Høyeste hastighet målt var 76 km/t, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
drikkevann

Misvær vannverk finalist til «Norges beste drikkevann»

126 vannkilder fra hele landet har blitt testet, og 5. mars skal to vinnere kåres; Norges beste drikkevann for grunnvann og for overflatevann. 18 kandidater møtes til finale under kommunalteknikkmessen Miljø &... Les mer »
drikkevann

Bodø kommune: Kokevarselet for Breivik opprettholdes

Bodøposten.no trykket i august nyheten om at Bodø kommune innførte kokepåbud for abbonentene av kommunalt vann fra Breivik vannverk. Årsaken var bakterievekst i tanker og ledningsnett. Nå opprettholdes kokevarselet, ifølge Bodø kommune.... Les mer »
skald

Klyngetunet – Den ukjente historien om norske landsbygder

Eva Røyrane og Oddleiv Apneseth har gjort stor suksess med praktbøkene «Norges låver» og «Av stein», nå er de klare med sitt nye storverk «Klyngetunet – den norske landsbyen», utgitt på Skald... Les mer »
drikkevann

Bodø kommune: Kokepåbud for vann fra Breivik vannverk

Bodø kommune har innført kokepåbud for abbonentene av kommunalt vann fra Breivik vannverk. Dette skyldes bakterievekst i tanker og ledningsnett, sannsynligvis begroing på grunn av varmt vær og frakt av vann fra... Les mer »