politiet

Gutt under 18 siktet for boligbranner i Bodø

Det oppstod to branner i flermannsboliger på Nordsia lørdag kveld, en gutt under 18 år er nå sikta etter brannene. Politiet knytter ham til begge brannstedene i Skivika og Løpsmarka, ifølge NRK.... Les mer »
politiet

Hærverk på Løpsmark: Politiet vil ha tips

Det er meldt om skadeverk på vinduer på Løpsmark skole i Nordsia i Bodø, muligens i løpet av siste døgnet, opplyser politiet. Det er også utøvet skadeverk på busskur på Bratten. Politiet... Les mer »
islam

Jente (13) innestengt på buss i Bodø – Sjåfør ba til Mekka

Før helga ble ei 13 år gammel jente stengt inne i en rutebuss ved endestasjonen på en rute i Bodø av en muslim, ifølge Rana Blad. Jenta skulle, ifølge faren, ta bussen... Les mer »
hav bodø sjø

Påhengsmotor stjålet i Løpsmarka – Politiet vil ha tips

Politiet i Bodø melder om et tyveri av en Yamaha 9,9 hk. 4 takter påhengsmotor fra båt parkert ved bopel i Nonshaugen i Løpsmark fredags kveld. Politiet i Nordland opplyser på internett... Les mer »
tilskudd sport

Nå er det skøyteis og klart for vintersport i Bodø

Om du liker vintersport og skøyter har Bodø kommune lagt forholdene til rette for innbyggere i alle aldre. Fem isbaner er preparerte og marka er klar for alle, også for de som... Les mer »
halloween

Halloweenfeiring i Bodø

Tidspunktet for halloweenfeiringen er kvelden og natta mellom 31. oktober og 1. november. Den relativt nye skikken feires også i Bodø. Feiringen av halloween (allehelgensaften) har katolske og keltiske røtter og har... Les mer »