Sveriges MGP-vinner skriver historie

Too Late For Love

Warner Music Sweden sto for seks av de tolv finalistene i årets utgave av Melodifestivalen for å plukke ut Sveriges bidrag til den internasjonale finalen av Eurovision i Tel Aviv i mai. John Lundviks låt «Too Late For Love» endte med å motta flest stemmer ikke bare fra de internasjonale jurygruppene, men også av det svenske folk.

At juryene er så samstemte, der samtlige ga sin 12-poenger til Lundvik, har ikke skjedd i Melodifestivalen siden Carola sin «Främling» i 1983-finalen.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Låta «Too Late For Love» har ligget som nummer 1 på Spotify i Sverige helt siden den ble utgitt for to uker siden og ligger for tiden som nummer 3 på radiolistene, samt nr 13 på Shazaam. Dette gjør at låta nå kan skilte med over 5,5 millioner strømminger totalt og videoen med fremførelsen av låta nærmer seg 1 million visninger på YouTube. Se den her. Låta har tydeligvis også blitt plukket opp av det norske folk da man kunne observere en økning i strømming av låta med over 10 tusen daglige lyttere forrige helg.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

I tillegg til å fremføre den svenske vinnerlåten som artist i Tel Aviv, er Lundvik en av låtskriverne bak Storbritannias bidrag, «Bigger than us», som blir fremført av Michael Rice. Han har dermed to låter med i konkurransen i tillegg til å fremføre den ene selv, noe som aldri før har skjedd i Eurovisions historie.

14. mai blir det spennende å se hvorvidt det blir John Lundvik som stikker av med hele seieren!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.