Superstart for Fords nye helelektriske SUV Mustang Mach-E i Norge

ford

Mer enn 1500 entusiastiske nordmenn og medier fra hele Europa fikk mandag oppleve den eksklusive Europa-premieren på Fords nye elektriske SUV, Mustang Mach-E i Oslo, bare timer etter den storslåtte verdensavdukingen i Los Angeles. Hele 1700 har forhåndsbestilt elbilnyheten bare det første døgnet i Norge.

– Vi er kjempestolte over å få vise frem Mustang Mach-E, som setter en ny standard på mange måter. Det at det skjer i Oslo foran mange norske kunder viser at det norske bilmarkedet er viktigere enn noensinne for den globale bilindustrien. Det har vi merket godt i forbindelse med utviklingen av denne elbilen. Vi blir lyttet til, sier administrerende direktør Per Gunnar Berg.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Hovedrolleinnehaveren selv, den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E høstet svært mange lovord, både fra norsk og utenlandsk media – og fra de mange gjestene som var møtt opp på den eksklusive Europa-premieren. Denne skjedde bare få timer etter at bilen hadde sin verdenspremiere i Los Angeles, USA.

– Kombinasjonen pris, plass og rekkevidde passer oss perfekt. Vi har to barn og ønsket en ny elbil som kan fungere som nummer 1 bil for hele familien. Begge vi er bilinteresserte, og etter å ha sjekket den nøye forhåndsbestilte vi denne nå i morges, faktisk før vi kom hit for å se på den, sier Glenn Bergland fra Sørumsand i Akershus. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.