Sportsfashion dominerer i Brings kåring av årets nettbutikker

pakker brev

Zalando, Getinspired og IKEA kjemper om tittelen «Årets nettbutikk», som også i 2018 kåres av Bring. Nisjeaktører innen sportsfashion markerer seg sterkt i årets kåring. Ridestore, Urban og Tights kjemper om å bli «Årets stjerneskudd».

«Årets Veiviser», som er den siste prisen, kan vinnes av en nettbutikk eller en person som har banet vei for netthandel i Norge. Her vil det ikke bli kunngjort noen finalister.

Les også:  NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

2018 er 14. år på rad Bring deler ut netthandelsprisene. Vinnerne kåres av en uavhengig jury med kompetanse fra ulike deler av netthandelen.

– Juryen er stolt av å kunne presentere finalistene. I tillegg til en rekke grunnkrav, har juryen hatt fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelsen, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. For finalistene til «Årets stjerneskudd» vurderes i tillegg nettbutikkens utvikling, sier juryleder Johan Holgersson i Bring.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Finalistene i hver av kategoriene inviteres til en «finalist-pitch» hos Bring i august, for å overbevise juryen om at akkurat de er verdige vinnere av netthandelsprisene 2018.

Prisene deles ut 13. september, på logistikk- og netthandelsdagen LOAD.18.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.