Simen Pedersen (31) ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu

amedia

Simen Pedersen er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu. Han kommer fra stillingen som sportsleder i Nidaros. Han tiltrer stillingen ved årsskiftet.

Pedersen overtar stafettpinnen fra Kent Roar Nybø. Han har den siste tiden vikariert i stillingen etter at Espen Bless Stenberg sa opp jobben tidligere i høst.

Simen Pedersen kommer fra Bodø og har tidligere jobbet i Avisa Nordland. Han dro til Trondheim i forbindelse med oppstarten av Nidaros i 2020, der han de siste tre årene har vært journalist og senere sportsleder i avisa.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Det å forlate den flotte gjengen i Nidaros blir vemodig, men utfordringen som følger med jobben i Bodø Nu var umulig å si nei til. Jeg er stolt over å få muligheten til å lede gjengen videre, og det ligger et stort potensiale i avisa fremover. Etter mange år utenfor byen, blir det gøy å flytte hjem igjen til en så stor mulighet. Jeg har fulgt med avisen i lengre tid, og gleder meg til å møte gjengen, sier han.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Styreleder i Nu Publishing, Arne Reginiussen, er meget fornøyd med å ha fått på plass en permanent løsning i Bodø.

– Simen har imponert oss under rekrutteringsprosessen. Han har også gjort en strålende jobb med å etablere sportsredaksjonen i Nidaros på et meget høyt nivå. Vi er sikre på at vi nå har funnet en meget god løsning for Bodø Nu, sier han.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Kent Roar Nybø vil som planlagt lede avisen ut året, mens Pedersen er på plass i Bodø i midten av desember. Han tiltrer formelt i rollen som redaktør 1. januar 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.