Sesongpremiere på TV3: «Eventyrlig oppussing»

tv3

Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkergenier Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen er igjen klare for å trollbinde oss med suverene overhalinger og utsøkt natur.

Norges mest eksotiske oppussingsprogram har sesongpremiere på torsdag 12. september kl. 21.30 på TV3, Viaplay og Viafree.

Dette er den femte sesongen av det populære, Gullruten-nominerte programmet. Og her går det unna. For første gang i seriens historie har gutta fylt opp en lastebil med utstyr og badebukser, og satt kursen mot kontinentet. Her har de pusset opp et feriehus for et norsk par i hjertet av Provence. Det blir en herlig gastronomisk uke med nytelse, bading, beinhard jobbing og en spinnvill prosess for å få et bord til å se gammelt ut.

Les også:  1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

I tredje episode tar gutta nok en gang fatt på noe nytt: En UFO. Den flyvende tallerkenen i Nevlunghavn i Larvik får en real makeover utvendig. De lager en dusj etter det gyldne snitt, «kornsirkler» og et rundt håndlaget utekjøkken. Det blir rett og slett en utenomjordisk opplevelse. 

Om den nye sesongen sier hyttenestor Halvor Bakke:

– Det blir flere uventede og spektakulære destinasjoner. Vi tar nye grep, både i valg av hytter og i selve oppussingen. Og selv om vi nå tar for oss grådigere enn noensinne hva spennvidde angår, holder vi samtidig fast på det tradisjonsrike hyttelivet.

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

Denne høsten blir vi i tillegg med gutta til Lillesand, Værøy, Øyangen, Sandøya, Tolga, Skogn, Oppdal, samt Træna. 

Se opp for uimotståelig norsk natur, brilliant snekkerarbeid og fjongt interiør – mikset med en god dæsj med sjarm og humor. Det ligger an til å bli en eventyrlig høst.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.