Selger Nordvik Last og Buss AS

nordvik team verksted

Nordvik Last og Buss AS ble etablert med MAN som hovedsamarbeidspartner i 1990, og som eget selskap i 1996. Hovedvirksomheten har bestått i kjøp og salg av tyngre kjøretøy, med tilhørende produkter og verkstedtjenester.

Nå selger Nordvik Gruppen selskapet som er lokalisert i Tromsø, Bodø, Glomfjord og Bjerka, og selskapet endrer navn til Team Verksted Nord AS.

– Nordvik Gruppen har vært i kraftig vekst de siste årene, og med flere spennende prosjekter på gang, ønsker vi å konsentrere oss om kjernevirksomheten vår, forteller Alexander Nordvik. Han har fungert som daglig leder for Nordvik Last og Buss de siste 11 årene, og erstattes nå av Kurt Magne Aga som trer inn som ny daglig leder fra 1. januar.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Alexander Nordvik ( t.v.) fra Nordvik Gruppen mener man leverer videre en solid bedrift til trygge hender, administrerende direktør i Team Verksted, Thomas Schiøtz.

– Team Verksted er Norges raskest voksne storbilkjede, og vi har god tro på at de vil drifte selskapet videre med stort engasjement for både kunder og ansatte. Vi mener å levere videre en solid bedrift i trygge hender, avslutter Alexander.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.