Så mye kan du tjene på å velge riktig bettingside

Har du noen gang lurt på hvorfor det finnes så mange forskjellige bettingsider? Eller hva som egentlig skiller dem fra hverandre? Vi viser deg hvorfor du bør være opptatt av hvor du leverer spillene dine.

Denne artikkelen er produsert i samarbeid med Betsjekk.com, som tilbyr oversikter over bettingsider i Norge

Stort utvalg

For å ta det enkleste først: Godt utvalg av spill har noe å si. Er du glad i å spille på odds, er sjansene gode for at du liker å finne frem til de mest interessante spillobjektene. Da kan det være en god idé å levere spillet ditt hos en bettingside som tilbyr mange spill å velge i. 

Utvalg av odds kan gå på noe så enkelt som at du har flest mulig turneringer og kamper å spille på, eller mange valgmuligheter for spill på en enkelt kamp. Det viktigste å tenke på her er at du må finne frem til en bettingside som har det riktige utvalget av det du ønsker å spille på.

God odds

Alle som spiller på odds vil selvfølgelig ha høyest mulig odds på spillene sine. For hvem vil vel ikke ha best mulig betalt for innsatsen sin? 

Les også:  Spill innendørs på sommerens regnværsdager!

Oddsen som tilbys varierer ganske mye mellom bettingsider, og selv om det ikke finnes noe entydig svar på hvor du finner den høyeste, vil du med litt trening etter hvert kunne se deg ut bettingsider som tilbyr bedre odds på den typen spill du er glad i.

Bettingfunksjoner

Om du er litt mer bevandret i oddsspill, vil du fort kunne oppdage at det er viktig å ha gode funksjoner for oddsspill tilgjengelig. Det er for eksempel en stor fordel å kunne spille på liveodds, og hva med muligheten til å bruke cash out på spillene dine? 

Jo flere funksjoner en bettingside tilbyr spillerne sine, desto større sjanse er det for å kunne regne seg blant de beste bettingsidene på markedet.

Bonuser

Bonuser er etter hvert blitt en viktig del av de fleste typer pengespill på nettet. Du finner dem ikke alle steder, men stadig flere bettingsider gir for eksempel nye spillere en bonus ved sitt første innskudd på konto. 

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Om du er blant dem som setter pris på bonustilbud, er det definitivt verdt å sondere terrenget før du velger en bettingside, for her er det relativt store forskjeller ute og går. Ønsker du ekstra mye igjen for innskuddene du gjør, kan det være lurt å se seg ut en bettingside der du får mest mulig igjen for dette. 

Hvilken bonustype som er best avhenger mye av hvordan du ønsker å bruke en eventuell bonus.

Brukervennlighet

Dette er kanskje noe mange ikke umiddelbart tenker over når det kommer til å velge seg en bettingside, men gjør du litt forarbeid her, vil du sannsynligvis takke deg selv senere. 

Brukervennlighet er nemlig viktig, og om du havner på en bettingside som mangler dette, vil det fort kunne bli en frustrerende opplevelse å skulle plassere spillene dine. 

Se gjerne etter bettingsider du synes det er enkelt å finne frem på, og der det er raskt og enkelt å levere de spillene du ønsker.

Betalingsløsninger

Sist, men ikke minst, er det viktig å sjekke hvilke betalingsmetoder som tilbys der du ønsker å spille. Mange liker for eksempel å gjøre innskudd med kryptovaluta eller andre nettbaserte kontoer, men dette er ikke noe som tilbys alle steder. 

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Vil du helst bruke kredittkort, vil du ha mulighet til det de fleste steder, men om du foretrekker for eksempel Bitcoin eller Revolut, kan det være verdt å sjekke hvem som tilbyr slike løsninger. 

Det som tidligere var utradisjonelle måter å betale på blir stadig vanligere, særlig blant spilltilbydere på nettet.

Ansvarlig spilling

Mange som spiller på odds er ute etter moro og litt ekstra spenning, mens andre har ambisjoner om å gjøre økonomisk vinning. Det er selvfølgelig fullt mulig å få til begge deler, men faktum er at spilleavhengighet er et stadig økende problem

Derfor er det viktig å spille ansvarlig, og holde seg innenfor grensene for det man føler man har råd til å tape. Velg for eksempel en bettingside som tilbyr maksbeløp for innskudd og tap for å lettere beholde kontrollen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no