Royal Caribbean lanserer den første av flere nye private øydestinasjoner

rc

De fleste av oss drømmer kanskje allerede om sommerferie, det er mange flotte destinasjoner man kan nå med en flyreise, man kanskje burde du vurdere et cruise denne gangen?

Royal Caribbean avslører nå de første detaljene i det nye konseptet «Perfect Day Island Collection», som vil inneholde en rekke private øy-destinasjoner rundt om i verden.

– Hos Royal Caribbean handler det ikke bare om cruiseskipene. Våre destinasjoner er en like viktig del av cruiseopplevelsen. Vi introduserer «Perfect Day Island Collection» for å sikre at vi leverer den mest minneverdige ferien for våre gjester, sier Michael Bayley, president og CEO, Royal Caribbean International.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Den første destinasjonen i samlingen er «Perfect Day at CocoCay» på Bahamas». Her kan man suse ned en vannvittig høy vannsklie, boltre seg i Karibiens største bølgebasseng, eller nyte den beste utsikten over Bahamas fra heliumballong.

Men det er også mulig å slappe helt av i Karibiens største ferskvannsbasseng, eller nyte en perfekt dag på stranden.

Gjestene på CocoCay kan glede seg over aktiviteter som Thrill Waterpark, Chill Island, South Beach og Coco Beach Club.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.