Robinsonekspedisjonen 2021 er endelig her!

tv3

Etter flere års pause presenterer Viaplay og TV3 en ny sesong av Robinsonekspedisjonen. På en øde strand i Karibia, skal 18 deltakere kjempe seg til topps gjennom beinharde konkurranser, med lite mat og på tvers av lag og allianser. I år presenterer vi også en helt ny programleder!

I den nye sesongen er det nemlig skuespiller og treningsprofilen Silje Torp som skal lose deltakerne gjennom det fantastiske eventyret. 

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

– Å få være ekspedisjonsleder for nye Robinson er et eventyr i seg selv, og en stor ære! Jeg gleder meg stort til å vise hva vi har opplevd – og overlevd – sammen, og håper seerne vil la seg både inspirere og underholde. Det er målet, sier Silje Torp. 

Årets deltakere er: Henrik Holm, Linn Mangset, Njaal Benjamin Lien, Adrian Olafsen, Nicolai Simensen, Maria Amalie Andersen, Lars Pedersen Due, Sana Khoshnood, Tariq Arshad, Maiken Charlotte Hetle, Mathias Nilsson, Line Elisabeth Espevik, Tor Bjarne Martiniussen, Renato Florida Kristensen, Hanne Nordby, Veronika Helen Svartvatn, Nazila Emapenah, og Samuel Atanosov.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

I denne sesongen av Robinsonekspedisjonen får du se mennesker som kjemper seg gjennom en ekstrem situasjon. Hver dag er en kamp om mat, og fordeler. Tøffe, håpefulle og taktiske deltakere skal hver uke kjempe seg videre, og til slutt står vi igjen med en vinner. 

Bli med på høstens mest eksotiske eventyr, og finn ut hvem som står igjen som Robinsonekspedisjonens sterkeste.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Robinsonekspedisjonen 2021 har sesongpremiere 30. august på Viaplay, Viafree og TV3. Det slippes en episode per uke, mandager kl. 20.30.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.