Over 250.000 så Liverpools Super Cup-seier på Viasat 4

viasat

Liverpools seier på straffekonk over Chelsea sørget for gode seertall på Viasat 4, der 210.000 seere i snitt så på kanalen i tidsrommet kampen pågikk. På det meste var 258.000 seere innom kanalen.

Onsdag kveld sendte Viasat 4 finalen i UEFA Super Cup mellom Liverpool og Chelsea på Vodafone Park i Istanbul. Det sto 2-2 etter ekstraomganger, men til slutt var det Liverpool som kunne løfte trofeet, etter en meget spennende straffekonk.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Kampen bidro til sterke seertall på Viasat 4, som under kampen hadde 210.000 seere i gjennomsnitt. På det meste var hele 258.000 tv-seere innom kanalen. I det aktuelle tidsrommet hadde kanalen en andel på 44 prosent i det kommersielle universet, og 23 prosent i det totale seeruniverset. Kampen var også svært populær på Viaplay.

Viasat 4 var dermed største kommersielle kanal i begge univers. Kanalen var størst hele dagen sett under ett med en andel på 27,6, og NENT var største TV-hus i samme univers.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– Med disse sterke tallene sparker vi for alvor i gang fotballsesongen på våre flater, og ser frem til å se Rosenborg i aksjon på Viasat 4 neste onsdag, når laget spiller om sin første Champions League-plass siden 2007, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonsdirektør i NENT Group.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.