Nye Ford Transit Custom klar for Bodø tidlig i 2018

ford custom

Fords nye varebil i 1-tonn segmentet, Transit Custom, er klar for det norske markedet i april 2018. Allerede året etter kommer den med en plug-in hybridversjon med elektrisk rekkevidde på 50 kilometer

Nye Transit Custom bygger på suksessen til den utgående modellen som var det mest solgte nyttekjøretøyet i sitt segment både i 2015 og 2016 i Europa. Også i Norge har Transit Custom vært en stor suksess siden lanseringen,.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Den nye versjonen Transit Custom blir enda bedre. Vi har lyttet til kundenes tilbakemeldinger, og kan nå levere en enda flottere bil som er mer komfortabel, praktisk og stappfull av smarte funksjoner og teknologi. Med helt ny front og et førermiljø designet som et mobilt kontor, er Ford Transit Custom et ideelt valg for nyttekjøretøykunder i dette segmentet, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Fra 2019 kan Ford også tilby en ladbar hybridvarebil med volummodellen nye Transit Custom plug-in-hybrid. Ladbare Transit Custom kan gå 50 kilometer på strøm og har Fords prisvinnende 1.0-liters Ecoboost-bensinmotor som rekkeviddeforlenger. Den ladbare varebilen skal allerede i desember i år brukes i et forsøksprosjekt med store flåtekunder, som blant annet Metropolitan Police i London.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.