Ny kaffenytelse på farten

espros

Hverdagsnytelse er en kopp friskbrygget, god kaffe – akkurat når du har behov for det. Og da er Espros nye ’to-go’-termobryggere noe for deg.

Espro, som er kjent for sine innovative presskanner til kaffe eller te, lager også de smarte ’to go’-termokrusene, som brygger kaffen elle teen på stedet. Nå er det nettopp kommet en liten ny en til Espro-familien – i en mere handy og lettvektsversjon. Naturligvis stadig vakuumisolert, lekkasjesikker og grutfri.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

’To go’-utgaven av den unike kvalitetsbryggeren inneholder opptil 350 ml, og du kan brygge kaffen hjemmefra eller på stedet, akkurat når det passer deg. Kaffen kan holde seg varm i 4-6 timer i Espro Travel Press og opptil 8 timer i den nye lettvektsutgaven, Travel Press Ultralight.

Det spesielle, dobbelte filteret sørger for at alle kaffedråper filtreres perfekt, da alle kaffepartikler holdes på det riktige stedet. Du får den gode kaffesmaken uten grums og bunnfall. Koppen er dobbeltisolert og laget i stål både inn i og utenpå.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Den er dessuten dryppsikker og alle delene tåler maskinoppvask.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.