MUSIKK: Hilde Selvikvåg – Fanga heile verden (album)

hilde selvikvåg

Det er ikke mange artister forunt å få over halvparten av sangene fra albumet sitt radiolistet før det slippes. I fjor var Hilde Selvikvåg en av de mest spilte artistene på Norsk radio. Nå har hun sitt andre album, «Fanga heile verden».

Hilde Selvikvåg har opparbeidet seg en unik status med sine superfengende poplåter på klingende Rogalandsdialekt, og ble nominert til Spellemann for sitt debutalbumet «Slepp meg fri» i 2015.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Siden den gang har Jærjenta sluppet fem knallsterke singler som alle har fått blitt listet på radio, noe som i seg selv er en sjelden bragd. Alle låtene er hentet fra albumet «Fanga heile verden», som er ute nå.

«Fanga heile verden» er et friskt, dypt og lekent album som berører. Tekstene spiller på et stort følelsesregister, fra undring, tvil og lengsel til glede og optimisme.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Med seg på produsentsiden har hun Børge Fjordheim (Morten Abel) og Gulleiv Wee (The September When), og flere av tekstene er skrevet sammen med Karianne Arntzen.

Hilde var tidligere i år med Morten Abel på en lenger Norgesturné og solgte ut den største salen i Stavanger konserthus helt på egenhånd sist hun spilte der.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.