Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

norwegian

Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld. Det er passasjerene selv som har stemt frem Norwegian. 

Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld at Norwegian ble tildelt prisen Beste lavprisselskap i Europa. Passasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi om bord. 

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen, gratis WiFi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.