Nå kan du være deltaker på «Ikke lov å le på hytta»

vg

Den tredje sesongen av «Ikke lov å le på hytta» slår rekord på rekord og nå kan VGTV avsløre at et nytt konsept er på trappene. Neste sesong holdes det nemlig av en plass til «Folkets deltaker» i det ekstremt populære programmet.

– Jeg har fått enormt mange henvendelser om folk som mener de hadde gjort det bra inne i hytta. Og vi ser folk tagger hverandre i sosiale medier med samme budskap. Vi tar folket på alvor og sier som Jonas Gahr Støre: Nå er det vanlige folks tur, sier programleder Mads Hansen.

Mener du at du passer i TV-konseptet, kan du altså melde deg på nå. Med noen ord om deg selv og en søknadsvideo vil du havne i bunken over folk som kjemper om folkets plass i hytta.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Vi håper selvfølgelig mange synes dette virker spennende. Det er mange måter å være morsom på: God latter, morsom mimikk og festens midtpunkt er elementer som veier like tungt som morsomme vitser. Det finnes masse morsomme folk som fortsatt ikke er oppdaget. Alle kan søke og gjerne folk i alle aldre, forklarer Hansen.

Her melder du deg på: vg.no/hytta.

I tillegg til Mads Hansen selv, skal også Martin Beyer-Olsen og Martha Leivestad fra sesong 2 være med å lete etter Norges nye humortalent.

– Hvem leter dere etter?

– Siden jeg er oppvokst på et lite sted i distriktet vet jeg at det finnes mange veldig morsomme folk rundt i hele landet. Noen er ekte gærne, noen kan gjøre seg på TV. Jeg gleder meg til å finne den morsomste, sier jurymedlem Martin Beyer-Olsen.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Sammen med Hansen og Martha Leivestad skal Beyer-Olsen altså lete med lupe etter folkets deltaker gjennom søknadsvideoer og auditionrunder i en TV-serie som vises på VGTV til våren, hvor de beste kandidatene blir med videre i konkurransen. Tanken er at deltakerne skal testes og veiledes i ulike humorsjangere og gjennom disse rundene vil altså juryen plukke ut en fullverdig deltaker til «Ikke lov å le på hytta» sesong 4.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

– Å være med på Ikke lov å le på «Hytta» er helt sinnssykt. Det er det gøyeste og mest absurde programmet å være med på. Så det blir utrolig spennende å se hvem som blir folkets deltaker. Jeg gleder meg veldig, sier Leivestad entusiastisk.

– Det blir utrolig spennende å se hva som rører seg der ute. Vi vet at det finnes veldig mange folk som er skikkelig morsomme på sin måte. De vil vi finne og teste. Denne personen kommer til å representere noe helt annet og røre litt i komiker-gryta vi har i Norge. Hvem blir Folkets deltaker?, avslutter Hansen spørrende.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.