ANNONSE: Flytte til Bodø?

minilager

Bodø er en attraktiv by, både for folk som flytter hit for å jobbe, men også for folk som skal studere. Byen byr både på et attraktivt arbeidsmarked og topp utdanning på Nord universitet og Politihøgskolen.

Det er mange ledige jobber i Bodø og i tillegg flytter mange til Bodø for å studere på flere av byens utdanningsinstitusjoner.

Boligmarkedet kan være vanskelig for studenter, ikke bare med tanke på å finne en leilighet man kan leie, men også for å lagre møbler og interiør i byen man flytter fra.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Hvor skal man gjøre av av alle tingene før man flytter til Bodø? Man kan jo ikke bare spørre venner og kjente om de har et ekstra rom du skal stappe fullt av tingene og som du skal ha tilgang til. Dessuten er det et spørsmål om innboforsikring og lignende.

Det vanligste er faktisk å leie et minilager. Å leie et midlertidig lager er sikkert og rimelig, og du kan selvsagt leie det i byen du flytter fra. Det er mange aktører i markedet som for eksempel 123 minilager som leier ut lagringsplass i flere fylker og kommuner.

Les også:  Urbane grønne områder og mental helse

For mer informasjon om det å flytte til Bodø og bo i Bodø finner du mer informasjon på Bodø kommunes nettsider og Posten.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.