Nå blir det enklere når du skal ta toget

bane nor

Fra i dag vil du se at Bane NOR har endret layout på informasjonen du får på skjermene på togstasjonene. Etter tilbakemeldinger fra de reisende ble det tydelig for oss at det trengs bedre og mer forståelig informasjon på tavlene når du skal ta toget

– For at dette skal bli best mulig har vi spurt de som reiser med toget om hvilke endringer de ønsker seg. Det har vært viktig for oss å ha med de som kjenner «reiseopplevelsen» på kroppen på lag, slik at vi kunne utvikle et best mulig produkt. Basert på konkrete tilbakemeldinger og brukertester har vi kommet frem til det nye utseendet på skjermene våre. Jeg er derfor veldig stolt av at vi nå får dette på lufta og er sikker på at det vil gi de som reiser med toget en enda bedre reiseopplevelse, sier Victor Hansen, direktør for Kunde- og trafikkinformasjon i Bane NOR.

Les også:  46,5 kilometer ny asfalt på Helgeland

Endringene skal gjøre det lettere for de som reiser med toget å finne informasjon om sitt tog. Der det tidligere har hatt et design som har tillatt lite og statisk informasjon, er det nå mulighet til å gi mer informasjon. Dessuten er ikonene ved endringer større, mer tydelige i tillegg til at informasjonen blir gitt på norsk og engelsk.

– Endringen blir spesielt merkbart når det oppstår avvik. Da blir det enklere for de som reiser å finne relevant informasjon om sitt tog, som sporendringer, endringer i avgangstid og innstillinger. Det er dessverre slik at det oppstår avvik i togtrafikken innimellom og da er det viktig at folk finner den informasjonen de trenger så raskt som mulig. Vi mener at den nye layouten kommer til å gjøre dette enklere for de som skal reise enn det er i dag, sier Hansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.