MUSIKK: Violet Road ute med EPen «Lovers & Liars»

sesong 1

Med EPen «Lovers & Liars» får vi et Violet Road i fri dressur. Kort tid etter albumslippet «Lines Across Light» var det en ivrig og inspirert gjeng som gikk tilbake i studio.

Minialbumet er et overskuddsprosjekt som ble skrevet og spilt inn over noen hektiske uker i januar 2019, som nå er klart for å se dagens lys.

I vår slapp de låtene «Backseat Babies» og «Lovers & Liars». Dette for å varme opp til slippet av EPen «Lovers & Liars». I tillegg til de to låtene som allerede er sluppet består EPen av to flunkende nye låter.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

«Det er med stor entusiasme vi kan annonsere slippet av vår nye EP, «Lovers & Liars»! Disse låtene måtte vi bare få spilt inn på plate, og siden det kun var måneder siden forrige plateslipp bestemte vi oss for å samle det hele i en EP og gi det ut på sensommeren. Vi er stolte og glade over resultatet og gleder oss til å ta med disse låtene på vår akustiske turné til høsten!», forteller Halvard Rundberg i bandet. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

I over 10 år har nordlendingene i Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av radiohits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «People of the Sun».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.