MUSIKK: Trudy & Dave ute med «Can’t Get High»

grappa

I dag er endelig mer herlig musikk fra Trudy & Dave ute på Grappa Musikkforlag. Sangen er skrevet av Alf Bretteville-Jensen og Jace Everett – selveste «Mr. Bad Things» – som møttes på låtskriverseminaret RAUS i den norske fjellheimen.

– Og der fant vi, bokstavelig talt, tonen. Ikke minst var det der hele Trudy & Dave-prosjektet til Johanna og meg ble til, forteller Alf.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

På denne singelen ønsker de å få frem en stemning av lengsel mellom to personer som kanskje ufrivillig er fra hverandre, og et forhold som halter. Spenningen mellom «high and low» går igjen gjennom hele komposisjonen, og frustrasjonen av en situasjon man ikke kan gjøre noe med. Jepp, rus er dermed en faktor i historien.. «loving you’s the only thing that could ever get me drunk». Landeveissjangeren «køntricana» er skapt for nettopp sånne låter! Og Trudy & Dave er den opplagte kanalen for sjangeren.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Johanna Demker og Alf Bretteville-Jensen er å anse som veteraner innenfor norsk roots/americana, og har en lang fartstid bak seg med flere kritikerroste album.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.