VIDEO: SYML – Clean Eyes

syml

Den amerikanske artisten og produsenten SYML gleder seg til å dele den nye singelen «Clean Eyes» med fans over hele verden. «Clean Eyes» vil overraske mange, og viser en ny side av den tidligere stillfarne artisten.

Brian Fennell mestrer kunsten å lage noe fantastisk enkle låter om de store følelsene. Artistnavnet hans gjenspeiler lydbildet, SYML betyr rett og slett enkelt på Walisisk.

– «Clean Eyes» handler om noe av det jeg liker minst med meg selv som menneske, nemlig at jeg er så kynisk. Jeg synes det er et av de verste egenskapene man kan ha. Heldigvis har jeg funnet en som elsker meg, og som viser meg verden fra sitt vakre og ærlige perspektiv, forteller SYML, og fortsetter:

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Jeg har skrevet og produsert mye i år, noe som etterhvert skal bli til et helt album. «Clean Eyes» er den første sangen jeg har tatt tak i med en slags bandmentalitet. Det var en morsom utfordring, siden kontrasten mellom de intime tekstene og de storslagne refrengene er så voldsom, sier SYML.

Lydbildet hans har blitt sammenlignet med både José Gonzalez og Coldplay, og det er lett å forstå hvorfor. SYMLs varemerke har vært delikat piano, bølger av strykere, alltid med Fennels glitrende vokal som varemerke. På den nye singelen «Clean Eyes», hans første radiosingle etter monsterhiten «Where’s My Love», viser SYML nye takter, mer rett på sak – en klassisk pop hit.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

SYML fikk et verdensomspennende gjennombrudd med singelen “Where’s My Love”, som har generert mer enn 150 millioner streams og over 40 millioner avspillinger på YouTube.

Artisten har vært på flere verdensomspennende turneer, og i sommer spilte han på både Piknik i Parken og Bergenfest her til lands.

Det følsomme lydbildet har ikke bare truffet en nerve hos publikum, men har også blitt omfavnet av film- og TV-industrien. Låtene hans har figurert i utallige filmer og tv-serier verden over.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.