MUSIKK: OnklP og Morgan Sulele ute med «Helt Ærlig»

sony

Siden gjennombruddet med «Bare Min» har Morgan Sulele vært gjenganger på scener over hele landet, og hitlister over hele Norden. I tillegg til egne låter har han bidratt som vokalist eller låtskriver, og tidvis også co-produsent, for blant annet LOKE, Katastrofe, Marcus & Martinus, Jesper Jenset og Tungevaag & Raaban.

Med sistnevnte ble han nominert til svensk Grammis 2019 for låta «All For Love».

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Den nyee singelen «Helt Ærlig» passer perfekt til sol og strand, helt ærlig! Morgan har også tatt inspirasjon fra den legendariske hiten «Informer» av Snow fra 1992, som gjør seg veldig kledelig med nytt, norsk refreng. Sist, men ikke minst, så har Sulele også fått med seg selveste OnklP som gjester denne sommerperlen, og selv har han følgende å si om låten:

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

– Låta ble til når jeg plutselig fikk en idé om at «Informer» refrenget hadde vært ekstremt fett på norsk språk. Jeg gikk rundt og hadde «Dum Dum Girl…» i hodet konstant. Neste dag dro jeg i studio og gjorde førsteskisse på den.

– Onkl var i studio ved siden av studio jeg satt i med Erik Smaaland. Vi satt å lekte oss med låta, Pål hørte låta gjennom veggen, kom inn i rommet og likte det han hørte. Så spurte vi om han ville være med å legge noen bars. Sjukt fett at han faktisk valgte å synge!

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Låta handler om å møte en dame som har deg rundt lillefingeren og som har full kontroll på deg, men du digger det likevel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.