MUSIKK: Mr. E & Me er ute med «Wet Socks»

naxos

I dag er Mr. E & Me tilbake med sin andre singel fra den kommende plata «New Orchestral Hits 4 Kids». Låte heter «Wet Socks» er ute nå.

Den kritikerroste låtskriveren Martin Hagfors, og Erik Johannessen – best kjent som medlem av Jaga Jazzist – er duoen bak Meg og kammeraten min, som er kjent for små og store over hele landet. Nå gir de ut barneplate på engelsk, og for første gang eksporteres norsk barnemusikk ut i verden!

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Den nydelige førstesingelen «Long Long» med Mari Boine, følges opp med superfengende «Wet Socks» fra det kommende albumet New Orchestral Hits 4 Kids. «Wet Socks» er en glad homage til Ennio Morricone – kongen av spagettiwestern-musikk – og galopperer inn i barnemusikkhistorien som en ny klassiker til glede for unge og gamle ører.

Nå er det bare å ri med oss inn i soloppgangen, for dette blir så gøy! «New Orchestral Hits 4 Kids» er ute 13. september på Naxos Norway.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.