MUSIKK: Ezzari slipper debut-EPen «Forsiden av historiebøkene»

ezzari

Etter å ha debutert i 2017 med “Ikke noe press”, har Ezzari gitt ut 10 singler og rundet 10 millioner streams på Spotify. Nå er den unge rapperen fra Hauketo i Oslo klar med debut EPen – “Forsiden av historiebøkene”.

Den kommende EPen inneholder allerede de veletablerte hittene “Wifey”, “Læg” med Jonas Benyoub og den siste singelen “Store løven”. Vi får høre to nye låter, “Har ikke tid” og “En lek”. 

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Ezzari forteller om EPen:

– Min debut-EP består av 5 låter jeg lagde i 2018/19, og er låter jeg virkelig er stolt av! På få sanger for jeg sagt mye, og låtene er veldig varierte. Noen er for klubben og får deg til å danse og smile, og andre er kanskje for de lange, sene, triste nettene.

Dette er en EP der jeg fortsatt, selv om jeg har vært et par år i bransjen nå, føler jeg introduserer meg enda bedre som artist og menneske, og lytteren blir kjent med meg og hører mer av min historie.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

«Læg», «En lek» og «Har ikke tid»er alle tre laget på to dager i Amsterdam. Der er det helt fantastiske produsenter som virkelig forstår min sound, og viben var rett og slett på plass fra start til slutt. Ikke siste gang jeg drar dit! “Wifey” og “Store Løven” er produsert av 2ndHaf og JNS.

– Jeg håper folket liker dette prosjektet, og planen fremover er å starte rett på mitt beste prosjekt. Jeg drømmer om å gi ut et album, og jeg håper det lar seg gjøre fremover.

Les også:  Engelske lydbøker øker
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.