Quality Hotel lanserer Fun-Photo på hotellene

Quality Hotel

Sammen med Speed International lanserer nå Quality Hotel “Fun Photo” på hotellene, og gir deg dermed mulighet til å lagre alle de minnerike opplevelsene fra møtedagen på en helt ny måte.

Speed International har levert fotoautomater til hele Norden i over 60 år, og dominerer markedet for automatiserte ID-foto. Denne våren lanserer selskapet Fun Photo som er et enklere format tilpasset familier, ungdom og folk i farta. Formålet med dette samarbeidet er å tilby morsomme og minnerike fotoopplevelser til gjester på Quality Hotel.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

– Vi er veldig glade over samarbeidet med Quality Hotel. Dette er vårt første samarbeid der Fun Photo er i fokus. Dette vil skape mange kjekke og minnerike øyeblikk for alle hotellets gjester. Vi ser samtidig dette som et første steg i et større samarbeid der vi lytter til hva hotellets gjester etterspør for å forevige gledesfulle øyeblikk fra sitt besøk, sier driftssjef i Speed International, Christofer Båge.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Fotoautomatene vil fremover lanseres på både svenske og norske Quality hoteller. Først ut var Quality Hotel Friends i Sverige, som denne uken fikk teste det nye konseptet, til stor fornøyelse hos både gjester og ansatte!

– På Quality hotel jobber vi hver dag for å skape minnerike opplevelser for gjestene våre, og har “Meeting that matters” som grunnpilar i alt vi gjør! De nye photoautomatene vil virkelig være med å gi et løft for nettopp dette, sier Mathias Mansoori, Director of Operation i Quality Hotel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.