MUSIKK: Emilie Nicolas ute med låta «Who’s Gonna Love You»

warner

I dag slipper Emilie Nicolas «Who’s Gonna Love You», første låt fra den nært forestående oppfølgeren til det kritikerroste albumet «Tranquille Emile» (2018). En intens låt om å gi slipp på noen du føler fremdeles trenger deg, og hvor vanskelig det kan være.

– Jeg hadde lyst til å lage en sang man kan danse til. Det er en låt om å gi slipp på noen du elsker. Om å føle seg ansvarlig for denne personens lykke, selv om man ikke er i stand til gi noen form for støtte eller trøst, sier Emilie selv. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Musikken speiler hvor jeg er til enhver tid, og akkurat nå vil jeg både danse og tenke, samtidig. Det har vært veldig befriende å lage denne låta, sier hun. 

Med ny musikk kan publikum forvente høyere temperatur og et enda nærmere bekjentskap med Emilie som en varmere, mer åpen og nær låtskriver og artist. Hennes apetitt for musikalsk kreativitet og produksjonsmessige innfall har vært større enn noen gang, og hun har kjent på en større frihet i prosessen. 

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

«Who’s gonna love you» er produsert sammen med produsentene Thomas Kongshavn, Ole Torjus Hofvind, Aksel Carlson og Nicolay Tangen Svennæs – pluss et arsenal av dyktige musikere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.