MUSIKK: Darin ute med låta «En säng av rosor»

hes

Tidligere i år turnerte den Svenske superstjernen Darin hjemlandets største arenaer. Nå topper han listene med singelen «En säng av rosor», som brått har fått en ny betydning for mange, i lys av den pågående pandemien.

Tidligere i vår var Darin ute på en omfattende Sverige-turné med et show som ble hyllet av kritikere og fans. Med et spektakulært lysshow, dansere, store gjesteartister og sine mange hits, fylte han landets største arenaer.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Nå topper han både radio- og Spotify-listene i Sverige med singelen «En säng av rosor». Den siste tiden har låten blitt hyppig spilt, i hjemmekarantene, i bryllup og i begravelser, noe som har gitt sterkt inntrykk på Darin som opplever at den har truffet publikum på en helt ny måte i denne utfordrende tiden.

– «En säng av rosor» er en sang om savn og lengsel. Teksten er både er forventningsfull og melankolsk på samme tid. En følsom vise, sier Darin.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

«En säng av rosor» släpps er sluppet på Darins eget plateselskap Dex Music.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.