Flyr lanserer Las Palmas som reisemål

ferie sol strand

Flyr åpner denne uken for bestilling av enda flere attraktive reisemål, og tilbyr fra i dag norgesfavoritten Las Palmas, Gran Canaria.  

Flyr utvider stadig rutetilbudet og denne uken står populære Las Palmas, Gran Canaria for tur. Det er allerede nå mulig å bestille billetter til Las Palmas, med oppstart av flygninger allerede fra 14. desember. Det vil i første omgang være to ukentlige avganger, som økes til tre fra januar 2022. 

– Vi vet at mange har ventet på Las Palmas, og det er med glede at vi nå åpner for at flere reiselystne nordmenn kan dra til Gran Canaria fra desember, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.  

Les også:  Hunde- og katteeiere: Pass på i kulda!

Avgangene har utmerkede avreisetider, tilpasset for å gi en behagelig reise. Billetter er tilgjengelig fra NOK 789,- på flyr.com og i Flyr-appen. Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål.  

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet. Nylig lanserte Flyr følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflygninger fra Trondheim til Tromsø, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante.   

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.