Multiconsult nest mest attraktive arbeidsgiver i bransjen

multiconsult

Yrkesaktive ingeniører har talt: Multiconsult er rangert som nest mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører. Selskapet kom rett bak Equinor, og før Norconsult som fikk tredjeplass. Selskapet beholder med dette sin status som bransjebeste fra i fjor. 

7. november fikk Multiconsult overlevert beviset på at selskapet fremdeles er i toppsjiktet av attraktive arbeidsgivere for yrkesaktive ingeniører i Norge. Universum kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere utdanning. I år har i overkant av 10 000 personer sagt sin mening, hvorav nærmere 2000 ingeniører.

– Vi er utrolig stolte av å beholde andreplassen i Universum-kåringen. Dette er en hyllest til alle våre dyktige medarbeidere, som skaper tillit til at Multiconsult er et spennende sted å jobbe. Dette er en anerkjennelse av våre solide fagmiljøer som mange ønsker å være en del av. Et miljø der vi jobber med betydningsfulle og krevende prosjekter. Jeg vil derfor takke våre egne folk for denne plasseringen, da de hver dag gjennom gode diskusjoner med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere befester hvorfor det er attraktivt å jobbe hos og med oss, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult.

– Sterkt fagmiljø og sosialt arbeidsmiljø
Undersøkelsen viser at ingeniørene som ønsker å jobbe i Multiconsult assosierer virksomheten med blant annet spennende tjenester og utviklingsmuligheter. Anne-Jori Løhre, som jobber i seksjonen seksjonen Prosjektstyring Anlegg, kan bekrefte at Multiconsult lever opp til inntrykket blant yrkesaktive ingeniører.

– For meg var en god balanse mellom jobb og fritid viktig da jeg søkte meg til Multiconsult. Jeg ville bli utfordret og inspirert, samtidig som jeg ville ha det gøy. Det kan jeg absolutt si at jeg har hatt. I det tegningsløse oppdraget Jølstra Kraftverk, får jeg eksempelvis jobbet med BIM og statuskommunikasjon i modell. Jeg får sett hvordan det fungerer mellom vi som prosjekterer, byggherren, entreprenøren og leverandørene i byggefase, som jeg lærer mye av. Jeg er spesielt fornøyd med det sterke fagmiljøet og sosiale arbeidsmiljøet, sier Anne-Jori Løhre.

Multiconsult ble tidligere i år også rangert som nummer nest best i Universums kåring over Norges mest attraktive arbeidsgivere, blant alle ingeniørstudenter i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.