Medarbeiderne – nøkkelen til suksess

egerdal

Åshild Egerdals debuterer som fagbokredaktør for HR-boka. Med på laget har hun fått med seg syv bidragsytere med erfaring fra privat og offentlig sektor. Her er både HR-direktører, HR-sjefer, jurister og seniormedarbeidere representert.

Egerdals ambisjon har vært å skape et standardverk for HR-faget, og den primære målgruppen er studenter og HR-medarbeidere. Boken tar for seg temaer som personalpolitikk, medarbeidersamtaler, kompetanseutvikling, konflikthåndtering, medbestemmelse og HMS.

Les også:  Innspurt i meklingen for hotell og restaurant

– Det går ikke an å jobbe med menneskelige ressurser uten å forholde seg til rammebetingelsene. Ledere, tillitsvalgte og verneombud vil også ha nytte av denne boken, sier hun.

Det er likevel viktig å understreke at alt som formidles i boken, er bygd på forskning, samtidig som innholdet bygger på arbeidserfaringene til forfatterne.

– Svært mange HR-medarbeidere har et forhold til hennes bok, men etter hvert har den blitt litt gammeldags. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Grimsø og fikk arve hennes bokkonsept. HR-boka har noen av de samme temaene, men også en del nye. Tanken er den skal fungere både som lærebok og som oppslagsverk, sier Egerdal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.