LESERINNLEGG: Demokratene vil ha et tryggere Norge

politi

Demokratene vil ha et trygt og sikkert Norge hvor alle lovlydige borgere skal kunne ferdes, tale og skrive fritt. Når en forbrytelse skjer så er det grunnleggende at man også kunne stole på at rettsapparatet gjør sin jobb. Uten unødvendig opphold – og at ofrene for kriminalitet settes først.

Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene.

Vi mener videre at straffene for kriminalitet må skjerpes og at ofrene får den hjelpen de trenger. Det er også viktig for Demokratene å ha nok fengselsplasser – og at kriminelle utlendinger må utvises eller sone i utlandet. 

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Det er også en god sikkerhet å ha lukkede asylmottak fra første dag slik at ikke grunnløse asylsøkere kan leve fritt i Norge – før søknaden er behandlet og statusen klarlagt. Asylindustrien må aldri pånytt bli en vekstnæring i Norge.

I dag er det altfor mange kriminelle utlendinger som lever fritt og jobber svart i Norge – de må nå utvises sammen med grunnløse asylsøkere som ikke har rett til å opphold seg i Norge, Erna.

Les også:  LESERINNLEGG: Det rustes til helsestrid i Nord-Norge

Demokratene vil alltid sette det norske folk og Norge først i alt vi gjør. Derfor: Nok er nok – og her må det snarest ryddes opp!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.