Kygo er årets refleksdesigner!

trygg trafikk

Mørket kommer og det er snart tid for refleks. Årets refleks fra Trygg Trafikk er designet av den norske verdensstjernen Kygo.

– Kygo har designet reflekser som rett og slett er vanvittig kule og veldig fine. Reflekser med grafiske lydbølger og tropisk moro vil garantert gjøre mange godt synlige i mørket, sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen.

Trygg Trafikk har de siste årene samarbeidet med noen av Norges mest kjente designere og kunstnere for å designe «Årets refleks.» I år er det altså Kygo som tar opp arven etter tidligere refleksdesignere som Pushwagner, Magne Furuholmen, Moods of Norway og Kari Traa.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Musikalsk refleksdesign
– Jeg har lyst å få folk til å føle seg bra gjennom musikk og design. Når det i tillegg gjør folk synlige i mørket og kan redde liv er det både gøy og viktig. Det var viktig for meg at det var en sammenheng mellom meg som artist og refleksdesignet. Derfor går det musikalske igjen som et bærende element, sier Kyrre Gørvell-Dahl, bedre kjent som Kygo.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Kygo har designet to reflekskonsepter som retter seg mot barn, ungdom og voksne. Konseptet for barn har fått navnet «tropisk moro», og viser til Kygos musikk som kalles «tropical house». I konseptene for ungdom og voksne er det musikken som står i fokus i form av stiliserte lydbølger og hodetelefoner.

Husk Refleksdagen 18. oktober!
Refleksdagen 2018 går av stabelen landet rundt torsdag 18. oktober. Årets designrefleks er en del av Trygg Trafikks arbeid med å skape oppmerksomhet rundt refleksbruk.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

– Selv om det fortsatt er sommer, er kveldene mørkere. Med Kygos designrefleks er det ingen som har en god unnskyldning for å ikke være synlige i mørket, sier Årøen.

Les mer om refleks og Refleksdagen https://www.tryggtrafikk.no/refleks. Kygos reflekser kjøpes her: https://reflexprodukter.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.