trygg trafikk

Trygg Trafikk: – Refleksbruken øker ikke fort nok

Trygg Trafikks årlige reflekstellinger fra 2021 viser en liten økning i bruken av refleks sammenlignet med året før. Økningen er størst i Troms og Finnmark, Innlandet og Oslo. – Men det er... Les mer »
fartsgrense

Øvelseskjøring? Her Trygg Trafikks tips

Sommeren er høysesong for øvelseskjøring. Her er Trygg Trafikks tips for en trygg og god vei til lappen. – Bruk sommerferien til å la ungdommen ta over kjøringen. Det er viktig at... Les mer »
trygg trafikk

Trygg Trafikk: – Klart flertall ønsker promillegrense for elsparkesykkel

7 av 10 ønsker innføring av en egen promillegrense for elsparkesykler. Trygg Trafikk ber myndighetene ta grep for å hindre fyllekjøring og redusere antall ulykker. – Vi ønsker promillegrense for elsparkesykler. Det... Les mer »
trygg trafikk

Refleksbruken øker: Nordland best på refleksbruk

Trygg Trafikks årlige reflekstellinger viser at nordmenn er flinkere til å bruke refleks, og det er nordlendingene som er flinkest. Likevel bruker fortsatt under halvparten av oss refleks i mørket. Reflekstellingene for... Les mer »
vinter trafikk

8 personer omkom i trafikken i januar

Åtte personer mistet livet i trafikken i årets første måned. Månedens siste dag endte på tragisk vis med to omkomne i en ulykke i Troms og Finnmark. Åtte omkomne er like mange... Les mer »
fartsgrense

Rekordlavt antall dødsulykker i trafikken i 2020

95 personer mistet livet i trafikken i 2020. Det er 13 færre enn i fjor, og første gang siden tellingene startet at antallet omkomne i et kalenderår er under 100. Trygg Trafikk... Les mer »
trygg trafikk

Husk Refleksdagen 15. oktober!

Den tredje torsdagen i oktober markeres Refleksdagen for 15. gang over hele landet. Her er Trygg Trafikks reflekstips som gjør deg synlig i mørket. Trygg Trafikks 5 beste reflekstips: Fest refleks på... Les mer »
mc

9 personer mistet livet i trafikken i august – Flest i Nordland

Til sammen har 27 personer omkommet på veiene i løpet av våre tre sommermåneder. Det er en flere enn i fjor. Så langt i år har 69 personer mistet livet, fire mer... Les mer »
sykkel

Trygg Trafikk: 9 personer mistet livet i juli-trafikken

Sommertrafikken har i juni og juli krevd 18 liv i trafikken. 9 personer omkom i juli og like mange måneden før. Trygg Trafikk oppfordrer trafikantene til å ta det med ro på... Les mer »
sykkehjelm

Ny undersøkelse: 7 av 10 vil ha sykkelhjelmpåbud

72 prosent av alle nordmenn ønsker sykkelhjelmpåbud for alle. Det kommer fram i en undersøkelse fra Trygg Trafikk og Tryg Forsikring. – Vi registrerer med stor interesse at så mange mener det... Les mer »