Historisk: Bodø/Glimt starter jentelag

logo apsmyra

Mandag ettermiddag tok styret i FK Bodø/Glimt en historisk beslutning. Høsten 2020 får vi se små Glimtjenter på fotballbanen. Klubben starter lag for 5-åringer, opplyser Glimt.

Ifølge Bodøposten.no sine kilder er dette vedtaket fra styremøtet i Glimt: «Klubben vil og skal bidra til et sportslig godt fotball-tilbud til jenter og kvinner i vår region. Styret vedtar derfor at klubben starter et jentelag for 5-åringer høsten 2020. Når det gjelder videre satsing på jente- og damefotball skal det nedsettes et prosjekt/arbeidsgruppe for å lage en konsekvens- og mulighetsanalyse og for å foreslå alternative tilnærminger til den videre satsingen på jente-/damefotball i regionen».

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

– Klubben vil bruke vår posisjon og kompetanse til å styrke engasjementet og videreutvikle tilbudet til jenter som vil spille fotball i vår del av landet, forteller styreleder i Bodø/Glimt Inge Henning Andersen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.