Her er de nye uniformene til Vy

vy

Fra 16. desember begynner Vys medarbeidere å ta den nye uniformen i bruk. Det er første gang medarbeidere i både tog og buss får samme uniform, og første gang selskapet har en unik dameuniform.

Det er henholdsvis ni og åtte år siden tog- og bussvirksomheten i Vy har fått ny uniform, og medarbeiderne får vanligvis ny uniform hvert niende år. NSB og Nettbuss endret merkevare til Vy 24. april, og nå er snart Vy-uniformen klar til bruk.

– Vi gleder oss til å vise fram de nye uniformene til kundene våre. Det er første gang medarbeidere våre i både tog og buss får samme uniform, og første gang vi har en unik dameuniform. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra medarbeiderne, sier markedsdirektør Merete Møystad.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

6 400 bussjåfører, konduktører og lokomotivførere i Norge og Sverige får ny uniform. Alle medarbeidere i togene på Østlandet og Vestlandet tar i bruk de nye uniformene fra 16. desember.

Uniformene er utviklet i tett samarbeid med medarbeiderne og fagforeningene. Medarbeidere som bruker uniform, har fått mulighet til å gi innspill gjennom blant annet spørreundersøkelser og dybdeintervjuer for å kvalitetssikre brukervennligheten.

Dyp grønn er gjennomgangsfargen i den nye uniformen. Uniformen er designet for å være moderne og funksjonell, tilpasset alle årstider. Høy kvalitet og komfort har vært viktig i utformingen av plaggene. Uniformen er av god kvalitet med slitesterke materialer, slik at den har lang levetid. De er fraktet på en måte slik at miljøet har blitt belastet minst mulig.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Det er mange ulike plagg og kombinasjoner, slik at det skal være mulig å finne plagg som man føler seg vel i, sier Møystad.

De fleste plaggene har lommer på inn- og utsiden. Ytterplaggene har diskret, men godt synlig refleks. Plaggene er laget i behagelige stretchmaterialer, med fleksibilitet i linningen på damebuksene og justerbare jakkebelter. Skjortene er enkle å stryke og holde pene.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Uniformene er levert av uniformsleverandøren Wenaas, og designet av Frank Remme.

Medarbeiderne som kjører tog i nord vil bruke sin gamle uniform inntil SJ overtar strekningene 7. juni 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.