Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder

Jakten på kjærligheten

 «Jakten på kjærligheten» går nå inn i sin 17. sesong. I likhet med tidligere sesonger er det kommet inn en solid bunke med søknader fra bønder som søker kjæreste.  

– Jeg er en evig optimist når det kommer til kjærlighet. Denne sesongen satser jeg på full pott og fire forelskede «Jakten på kjærligheten»-par, sier programleder Gunhild Dahlberg.

Programlederen er full av lovord om årets seks utvalgte bønder som skal jakte på kjærligheten på TV 2.Blant årets bønder finner vi den første bonden i «Jakten på kjærligheten»-historien som er veganer.  

-  Eivind er lidenskapelig opptatt av klima, miljø og dyrevelferd,  og drømmer om å finne seg en herlig dame som også er veganer eller vegetarianer. Den sjarmerende bonden Christoffer,  som produserer poteter til chips-produksjon og er vant med å ha grisunger i barsel,  er klar for både kjæreste og barn. Andreas, som elsker å holde seg i form, er en gentleman og har en god armkrok – og så har vi Trine, som bor på en idyllisk gård i Vågå og har samme dialekt som kokken Arne Brimi. Vi har også med den flotte bonden Anette, som er aktiv jeger og har skutt over 50 dyrearter i inn-og utland. Jeg vil også påstå at vi har med oss Rogalands blideste bonde i Ronny, som garantert vil sette kvinnelige friere og seerne våre i godt humør og finne på mange sprell på TV 2.    

I kveld, onsdag 22. april, sendes presentasjonsprogrammet av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Her får vi bli bedre kjent med årets seks bønder  hjemme på gårdene.    

Det ble en litt annerledes innspilling for programlederen og «Jakten på kjærligheten»-redaksjonen denne sesongen på grunn av koronasituasjonen,  restriksjoner  og nødvendige tiltak som måtte tas hensyn til  rundt dette.   

- Jeg elsker å dra rundt på gårdene  og  møte bøndene, men koronaviruset satte en bråstopp for gårdsbesøk under innspillingen av presentasjonsprogrammet. Jeg fikk besøkt én gård, men etter det var det ikke forsvarlig å dra på de øvrige gårdene. I disse dager må  vi  ta vare på bøndene, dyrene og hverandre. Vi har løst innspillingen av kveldens program kreativt og fint og vi får møte bønder som virkelig byr på seg selv og får vist frem sine vakre gårder. Jeg er sikker på at det sitter en god del potensielle single friere der ute som får lyst til å ta kontakt med årets bønder etter å ha sett programmet i kveld. Jeg tror også mange har kjent ekstra på ensomheten i det siste, og kanskje er klare for å kaste seg ut på nye eventyr?  Gripe mulighetene som byr seg. Det anbefaler i alle fall jeg. Den som intet våger, intet vinner, sier Gunhild Dahlberg.   

Les også:  Jordbruksavtale: Et viktig inntektsløft

Ser på alternativer  

Når det gjelder videre innspilling av «Jakten på kjærligheten»-sesongen  under  koronasituasjonen sier TV 2 følgende;  

- Vi gleder oss til å  følge årets «Jakten på kjærligheten»-bønder og håper det oppstår ekte følelser også denne sesongen. I vurderingen vi gjør rundt innspilling av årets «Jakten»-sesong så følger vi myndighetenes  retningslinjer rundt koronasituasjonen. Vi håper  og tror at vi kan spille inn «Jakten på kjærligheten» slik vi  pleier, men vi ser også  på ulike alternativer rundt innspillingen så vi er forberedt på endringer som kan komme og som gjør til at vi må tenke nytt, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.    

Det er de fire bøndene som får flest frierbrev vi skal følge videre i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.  Fristen for å sende inn frierbrev til sin utvalgte bonde er 15. mai. 

Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder:  

Eivind Wilhelm Skorstad (33) fra Namsos

Gårdsdrift: Utleie av jord

Jobb: Brukerstyrt assistent til skoleelev

Barn: Ingen    

Eivind er den første bonden i «Jakten på kjærligheten»-historien som er veganer. 

Den omgjengelige og hyggelige bonden flyttet hjem for å ta over den idylliske familiegården ved Namsenfjorden i 2015. Eivind er opptatt av klima, miljø og dyrevelferd, og er folkevalgt i partiet MDG. Nå ser han etter en dame som har mye energi og som vil utvikle gården sammen med han. 

– Drømmedama for meg er ei god og snill jente som har lyst å flytte hit, ei som har pågangsmot og som kan forplikte seg til plassen og videreutvikle den sammen med meg. Jeg ser etter ei dame som er veganer, men en vegetarianer er også velkommen til å kontakte meg. Jeg håper jeg møter ei jente som blir like forelsket i meg som i den vakre plassen jeg bor på. Vi bør ha samme verdier når det gjelder dyr og dyrehold, hun må være glad i barn, ha godt humør og tørre å utfordre meg i gode samtaler. 

Anette Dahl (29) fra Midt-Telemark

Gårdsdrift: Skogbruk

Jobb: Kontaktlærer ved videregående skole

Barn: Ingen 

Anette er ei flott og grepa dame som bor på en idyllisk gård i Telemark. Denne bonden har mange «jern i ilden» og hun har selv pusset opp det meste på gården sin, som hun kjøpte i 2017. Anette er en ivrig jeger, og hun har skutt mer enn 50 dyrearter i inn- og utland. Denne allsidige bonden trives like godt med å pynte seg som å stille i jaktklær med børsa over skuldra – eller en rolig hjemmekveld med «den rette» med god mat og drikke. Anette er ydmyk, omtenksom og søker en trygg og snill kjæreste. 

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

– Tiden er inne for å finne meg en kjæreste og jeg vil gjerne ha noen å dele hverdagen med, få nye impulser fra og dele opp- og nedturer med. Jeg har masse energi og er aktiv, så en stødig, aktiv mann som kanskje er litt roligere enn meg selv er nok det rette. Jeg er en kjærestejente og liker en trygg mann å lene meg på, og jeg tror jeg kan være en god støtte selv som kjæreste. Jeg faller for et godt smil, en kar som er trygg og lojal.  

Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer

Gårdsdrift: Kornbonde

Jobb: Jobber med korndrift og studerer

Barn: Ingen  

Denne sjarmerende og harmoniske bonden er tvers gjennom snill og god. Han er en gentleman som liker å varte opp og ta vare på folk rundt seg. Andreas bor på en idyllisk gård som har vært i familien flere generasjoner. Andreas er sosial og har mange venner, men mangler bare drømmedama.  

Ei snill, trofast jente med glimt i øyet og sunne verdier er det Andreas ser etter. 

– Jeg drømmer om ei søt dame som elsker friluftsliv, ei som er jordnær og som ikke er redd for å ta i et tak og som er positiv til å lære seg nye ting. 

Andreas liker jakt og friluftsliv og elsker å trene, så ei dame som liker friluftsliv vil bli satt pris på. Andreas har vært mye på hjortejakt i sitt liv, men har kommet tomhendt hjem hver gang. Om han finner kjærligheten blir så klart kjæresten prioritert foran å gå på ny hjortejakt. 

Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal

Gårdsdrift: Griser og poteter

Jobb: Fulltidsbonde

Barn: Ingen 

Christoffer har overtatt den idylliske familiegården som ligger i Hedmark, og driver som fjerde generasjon bonde. I fjøset har denne driftige unge bonden rundt 400 smågris og flere hundretalls kilo poteter – som skal bli til chips.  

– Jeg drømmer om ei rolig og omtenksom dame som kanskje kan bidra sammen med meg litt på gården og ta meg med på tur. 

Tross travle dager har Christoffer et stort ønske om å finne den rette som han kan dele livet med på gården. Utenom gårdsdriften er han aktiv og tar gjerne drømmedama med på vannscooter-tur. Christoffer har glimt i øyet og er sjarmerende og snill. Han liker country-musikk på øret når han jobber på gården, så kanskje den rette får seg en svingom i fjøset. 

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

Ronny Stokland (38) fra Klepp 

Gård: Ammeku og kjøttbonde 

Jobb: Lastebilsjåfør

Barn: To barn 

Denne spøkefulle ku-bonden er en humørspreder av de sjeldne. Trenger du en kjæreste som er lett til sinns, er Ronny den rette. Men, det finnes så klart en seriøs side i denne bonden som lengter etter de gode samtalene, ei å dele livets opp- og nedturer med i det store gule huset på gården. Ronny faller for et søtt smil og ser etter ei snill jente som er glad i barn og dyr. 

– Det hadde betydd mye for meg å finne den rette. Jeg savner det. Det jeg savner mest er noen å dele hverdagen med. Det aller beste som kan skje i sommer er at drømmedama står på trappen min. Ei søt og snill jente som det er litt tak i, er rett for meg. 

Ronny er åpen for ei dame med barn fra før, og er ikke ute etter ekstra arbeidskraft på gården, men den rette slipper gjerne til i gårdsarbeidet om hun har lyst til det. Ronnys store lidenskap utenom å tilbringe tid på gården, barna sine og venner, er konkurranser innen traktor-kjøring, hvor han har vunnet mange pokaler. 

Trine Turtum (24) fra Vågå

Gårdsdrift: Sauebonde

Jobb: Avløser

Barn: Ingen

Trine er ei gladjente som ser positivt på livet. Hun har mange venner, men savner den ene rette å dele hverdagene med på den idylliske gamle gården som hun har overtatt i Vågå. Trine har allerede pusset opp store deler av det gamle gårdshuset, og venner stikker ofte innom på kaffe foran peisen på kjøkkenet. Trine innrømmer at hun ofte havner i «vennefella» når det gjelder det motsatte kjønn, og siden hun er litt sjenert har det vært lite med dating. Denne sprudlende sjarmerende sauebonden, med samme dialekt som kokken Arne Brimi, drømmer om å finne en kjæreste som er snill og omsorgsfull, utadvendt og sosial.  

– Jeg drømmer om en kar som er glad i dyr, gjerne er litt handymann, en som er humørfylt og tør å vise følelser for meg. Rett og slett en stødig og trygg kar.  

Nå håper hun at deltakelsen i «Jakten på kjærligheten» kan føre til ekte kjærlighet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.