Helt ærlig med premiere på Viafree og TV3

tv3

I Helt ærlig får vi et unikt og personlig innblikk i livene til et knippe interessante, unge mennesker som filmer seg selv i en periode i livet. De vi skal følge denne høsten er Erlend Elias og lillebror Erik Sæter som har et helt spesielt søskenforhold og begge står i rampelyset til daglig.

Vi følger også artisten Vidar Villa og kompisen Jonas Thomassen, samt det nyforlovede paret Lene Sleperud og Tonje Garvik kjent fra Farmen. Helt ærlig har premiere på Viafree og TV3 onsdag 16. oktober kl. 23.00.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Siden faren til Erlend Elias døde i fjør høst, har den ellers så sprudlende Erlend Elias vært inne i en depressiv periode. Lillebror Erik bestemmer seg derfor for å få storebror Erlend ut av senga, slutte å synes selv på seg selv og konfrontere sorgen sin. De to reiser derfor på en road trip til hjembygda i Nord-Norge for å starte på veien mot et bedre liv.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Lene og Tonje ble kjent for det norske folk på grunn av sin deltakelse i farmen i 2018. I mai i år forlovet jentene seg, og vi følger dem på veien mot en ny epoke i livet. De har kjøpt seg leilighet, planlegger bryllupet sitt og gleder seg til å starte et liv sammen.

Vidar Villa entret den norske musikkscenen i 2017 med sin lettbeinte og humoristiske popmusikk. I Helt ærlig følger vi ham og samarbeidsparten og venn Jonas på turne, og vi får se hvordan de nyter suksessen og livet som musikere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.