Harald Eia og Nils Brenna lanserer «Big 5» hos PodMe

Schibsted

9. juli hadde podkasten “Big 5” premiere hos PodMe. I kjent stil analyserte Harald Eia og Nils Brenna personligheten til profilerte gjester med bakgrunn i personlighetstesten med samme navn – Big 5.

Etter seks år med dypdykk i kjendisers personlighet tar Eia of Brenna fatt på en ny runde, denne gangen hos PodMe. Persongalleriet er om mulig mer spennende enn noen gang, med gjester som Chirag Patel, Tix, Jenny Skavlan og Henriette Steenstrup.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Denne sesongen har vi spennende gjester som virkelig åpner seg opp. Vi tror lytterne vil bli fascinert av det de får høre, forteller Eia.

Etter en vår med mange store lanseringer styrker PodMe satsingen ytterligere med “Big 5” som nyeste tilskudd. Hver lørdag fremover kan lyttere se frem til nye epiosder.

– Vi er veldig glade for at Nils og Harald skal fortsette å analyse spennende personligheter i “Big 5”, og vi gleder oss over å kunne tilby lytterne våre mange episoder fremover. Selv elsker jeg episodene vi har laget så langt og vi gleder oss til å dele dem, forteller PodMes leder for innholdssamarbeid Mathias Thaulow Lisberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.