Hanna (13) fra Bodø kjemper om å spille med flagget på brystet

hkstrategies

70 av Norges fremste fotballjenter deltok denne uken på Equinor Talentleir i Porsgrunn. Blant dem var Hunstad-spilleren Hanna Nordland (14) fra Bodø som kan være aktuell for landskamper i fremtiden.

− Å delta på Equinor Talentleir betyr veldig mye. Man har jobbet så hard for dette så det er fint å vite at man har oppnådd noe med det, sier Nordland.

Nordland spiller som midtstopper for Hunstad Fotballklubb. Hun viste et tidlig talent, og med hardt arbeid og dedikasjon ønsker hun å følge i fotsporene til Paul Pogba.

– En av mine største drømmer er å kunne leve av fotball. Det beste hadde vært å spille i utlandet, sier Nordland.

Les også:  Trafikksikkerhetsmidler til Salten

Nordland har spilt fotball siden hun var 5 år gammel og vet hva hun vil fokusere på under årets talentleir for egen utvikling og for klubben sin.

– Å lære mye nytt som jeg kan ta med hjem til klubben, sier Nordland.

Equinor har hatt et samarbeid med Norges Fotballforbund i over 20 år. Equinor Talentleir og Equinor Landslagsskolen har vært en viktig arena for trening og utvikling av mange av Norges og verdens viktigste fotballspillere, blant annet årets vinner og toppscorer i Champions League, Erling Braut Haaland.

– Med talentutviklingsprogrammet vårt Morgendagens helter ønsker vi å bidra til å bygge opp talentene som skal dra Norge inn i fremtiden. Talentleiren er en viktig arena hvor unge fotballspillere får både testet og vist frem sine ferdigheter på banen. Å bli en dyktig fotballspiller krever en enorm innsats og dedikasjon, som årets deltagere har demonstrert godt. Vi er stolte av å støtte Hanna sin reise mot toppen av fotballen, sier Thea Moen, sponsorsjef i Equinor.

Les også:  Sensasjonelt av Isabel Freese i EM i dressurridning

Målrettet talentutvikling
Resultatet av dedikert arbeid i norske fotballklubber kommer godt frem på Equinor Talentleir og her samles spillere fra alle regioner i landet. Talentleiren er det øverste nivået av Equinor Landslagsskolen, et systematisk talentutviklingsprogram som har som mål å forme Norges fremtidige landslag. Norges Fotballforbund er overbevist om verdien av denne satsningen og ser hvordan den bidrar til å bygge sterke fotballspillere for fremtiden.

Les også:  Trafikksikkerhetsmidler til Salten

– Vi gleder oss over å se at norske spillere i alle årsklasser fortsetter å klatre på rankingene år etter år. Dette er takket være målrettet og hard trening, og det er alltid spennende å se hva de unge spillerne bringer til banen under Equinor Talentleir. Hanna har vist dedikasjon og imponerende ferdigheter og kan nå langt, sier fagansvarlig for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.